ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο 12χρονος που σκότωσε αστυνομικός σε παιδική χαρά στις ΗΠΑ, επειδή κρατούσε ψεύτικο πιστόλι

Το νέο απίστευτο περιστατικό ωμής αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ συνέβη το Σάββατο σε παιδική χαρά στη δυτική πλευρά του Κλίβελαντ, στο Οχάιο.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο μετά από κλήση αγνώστου στο 911 ο οποίος είπε ότι έβλεπε ένα παιδί να κρατά στα χέρια του ένα όπλο το οποίο ωστόσο πιθανότατα είναι ψεύτικο.

Όταν έφτασαν στο πάρκο οι αξιωματικοί κάλεσαν το 12χρονο αγόρι να σηκώσει ψηλά τα χέρια του αλλά «ο ύποπτος δεν συμμορφώνονται με τις εντολές των αξιωματικών και έβαλε στην ζώνη της μέσης του το όπλο. Τότε τον πυροβόλησαν στο στήθος» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μετά από προκαταρκτική έρευνα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές το όπλο του 12χρονου Ταμίρ Ράις ήταν ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα που μοιάζει με ημι-αυτόματο πιστόλι.

Αυτά τα όπλα μοιάζουν με αληθινά, συνήθως χρησιμοποιούνται σε παιχνίδια μάχης και εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια. Τα περισσότερα έχουν στην άκρη τους ένα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα έτσι ώστε να μην συγχέονται με τα πραγματικά όπλα. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο πορτοκαλί δείκτης ασφαλείας είχε αφαιρεθεί από το πιστόλι ρέπλικα που κρατούσε ο Ράις.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο MetroHealth, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο και παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι το θάνατό του, νωρίς την Κυριακή. Οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό υποχρεώθηκαν σε διοικητική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου