ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

15χρονη πέθανε μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο!

Η έλλειψη οδοντιατρικής ασφαλιστικής κάλυψης στην Ελλάδα και το χαμηλό κόστος των οδοντιατρικών εργασιών, οι οποίες όμως είναι αμφιβόλου ποιότητας
οδηγούν πολλούς συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια σε οδοντιάτρους εκτός συνόρων.

Πριν από λίγες μέρες ακαριαίο θάνατο βρήκε μια 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα η οποία προηγουμένως είχε επισκεφτεί Αλβανό οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Το νεαρό κορίτσι υπέστη καρδιακή προσβολή καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γιάννενα.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν καθ'οδόν προς τα σύνορα, έξω από το Ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα, η νεαρή Χ.Α., ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένη έρευνά των συνθηκών θανάτου της 15χρονης και εντός των ημερών αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα φωτίσει τα πραγματικά αίτια του θανάτου της άτυχης Βορειοηπειρώτισσας.

Επικίνδυνη οδοντιατρική βιομηχανία
Πάντως δεν είναι λίγα τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας με ασθενείς από τη Βόρειο Ελλάδα που επισκέφθηκαν οδοντιάτρους στα Σκόπια και σε άλλες γειτονικές χώρες για να φτιάξουν τα δόντια σε καλύτερες τιμές αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο διατρέχοντας, μάλιστα, σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους.

Πριν από λίγες μέρες στο 34ο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, δόθηκαν στοιχεία και για άλλους ασθενείς των οποίων κινδύνεψε σοβαρά η υγεία.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου