ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Έχω 15 χρόνια να καθίσω σε τραπέζι και να φάω»

Η γνωστή ηθοποιός είναι αντισυμβατική και σε συνέντευξή της μίλησε για τους κανόνες που έχει βάλει στη ζωή της αλλά και για τον γιο της.



Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι στο σπίτι της δεν έχει τραπέζι και τρώνε στον καναπέ.

Αυτά που σου έλεγε η μητέρα σου και τα επαναλαμβάνεις κι εσύ στον γιο σου;
«Όχι. Προτιμώ να μου κόψουν τη γλώσσα και να μουγκαθώ παρά να χρησιμοποιήσω τις ατάκες που έλεγε σε εμένα η μητέρα μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να με ακούσει ο Αλέξανδρος να λέω: " Στα 'λεγα εγώ!". Ακόμα και "αν κόβω το χέρι μου" ότι ετοιμάζεται να κάνει βλακεία, θα προτιμήσω να του πω: "Κάνε αυτό που νομίζεις και έλα μετά να μου πεις αν είχα δίκιο", θέλω πραγματικά να διαγραφεί από τον εγκέφαλο μου η φράση: "Όταν θα γίνεις μάνα, τότε θα με καταλάβεις". Μια φορά, θυμάμαι, είπα στον Αλέξανδρο: "Βάλε το μπουφάν σου, θα κρυώσεις" και γύρισε και μου είπε: "Δεν κρυώνω. Εσύ κρυώνεις γιατί είσαι κρυουλιάρα". Ε, μετά από αυτό δεν του είπα ξανά τίποτα. Τον αφήνω να επιλέξει μόνος του και πότε θα φάει και πώς θα ντυθεί. Βλέπω κα¬μιά φορά παιδικές μου φωτογραφίες και λέω στον εαυτό μου: "Δεν μπορεί άνθρωπος να έχει ντύσει άλλον άνθρωπο έτσι!". Η μητέρα μου τώρα πια μου λέει: "Βάλε μία φουστίτσα, βρε παιδί μου" ή "Βάψου λίγο πριν βγεις έξω", αλλά όταν ήμουν μικρή με έντυνε η ίδια σαν αγοροκόριτσο. Δεν φόρεσα ποτέ ροζ ρουχαλάκια, ούτε κοκαλάκια στα μαλλιά».

Πώς αντιδρούσες όταν σε υποχρέωναν να κάνεις κάτι που δεν ήθελες;
«Το έκανα μεν αλλά χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Κάτι κλώτσαγε μέσα μου; Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι είμαι αντίθετη σε όλα αυτά τα "πρέπει" που προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν όταν ήμασταν μικροί. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θα πρέπει να τρώμε συγκεκριμένη ώρα το μεσημέρι, ή να είμαι οπωσδήποτε την Κυριακή στο σπίτι γιατί θα μαζευτεί όλο το σόι».

Δηλαδή, εσύ δεν κάνεις οικογενειακά τραπέζια;
«Καταρχάς δεν έχω καν τραπεζαρία στο σπίτι μου. Έχω μόνο κάτι σαν πάγκο εργασίας που δεν έχει καν καρέκλες».

Και πού τρώτε;
«Στον καναπέ, στις μαξιλάρες, στο πάτωμα, όρθιοι. Πρέπει να έχω τουλάχιστον 15 χρόνια να καθίσω σε τραπέζι και να φάω. Έχω φτιάξει τους δικούς μου κανόνες, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτού; που υπήρχαν στη δική μου οικογένεια».


ΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου