ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

17χρονος αδελφός ηθοποιού στην Κύπρο έσφαξε 22χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από την στυγερή δολοφονία ενός 22χρονου Αγγλοκύπριου, στην περιοχή της Λάρνακας.



Το ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του, είναι μόλις 17 χρονών. Ο ύποπτος συνελήφθη μόλις πέντε ώρες μετά τον φόνο και φέρεται να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οδήγησε και τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας στο σημείο όπου έθαψε το μαχαίρι, με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του θύματος.

Ο ανήλικος, ο οποίος σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, είναι αδελφός γνωστού ηθοποιού, φέρεται να κάρφωσε στην καρωτίδα το θύμα, για τα μάτια μιας κοπέλας! Εκείνος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ομολόγησε ότι σκότωσε το άτυχο θύμα επειδή ενόχλησε την κοπέλα του.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Τα ξημερώματα της Κυριακής, γύρω στις 06:00, ο 22χρονος και ενώ βρισκόταν μπροστά στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Ο δράστης, φαίνεται πως τον περίμενε να γυρίσει και μόλις τον είδε, έμπηξε το μαχαίρι στην καρωτίδα του.

Εκείνος, αιμόφυρτος, προσπάθησε να γλιτώσει, βγαίνοντας με όση δύναμη είχε έξω από την πολυκατοικία. Δεν πρόλαβε, όμως, να κάνει παρά μόνο μερικά βήματα για να σωριαστεί νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, έξω από το αυτοκίνητό του. Μια ώρα αργότερα, μια 53χρονη Ουκρανή, η οποία έμενε στην διπλανή πολυκατοικία, βγήκε για να πάει με το παιδί της βόλτα, όταν ξαφνικά είδε τον άτυχο νεαρό νεκρό μέσα στα αίματα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο 17χρονος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον 22χρονο, ο οποίος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν υπήρξε πάλη.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, σε σπίτι στη Λάρνακα όπου είχε κρυφτεί και το οποίο φαίνεται να ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνελήφθη και ένας 26χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για συνεργία, μιας και φέρεται να έκρυψε τα γεμάτα αίματα ρούχα του δράστη.

Πάντως, ο 17χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί για διαρρήξεις και κλοπές, αλλά λόγω του ότι ήταν ανήλικος δεν έχει καταδικαστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Την Δευτέρα θα οδηγηθούν και οι δύο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου