ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Νέες ταινίες στον Κινηματογράφο Γρεβενών: «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας 2» και «Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1»

Trailer...
To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας» είναι εδώ, σε 3D!!!

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ψαρής και ο Φαφούτης συμφιλίωσαν τους δράκους και τους βίκιγκς στο νησί Μπερκ.
Και ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων- το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού- το αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.



Με ελληνική μεταγλώττιση.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Βαγγέλης Ευαγγέλου, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηρώ Μπέζου, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Καλοφωλιάς, Φοίβος Ριμένας και Κώστας Αποστολίδης.
ταινια 1
Trailer:


«Hunger Games: Επανάσταση Μέρος 1»
The Hunger Games Επανάσταση Μέρος 1 
Η.Π.Α., 2014, Εγχρωμο
Παραγωγή: Νίνα Τζέικομπσον, Τζον Κίλικ
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Σενάριο: Πίτερ Κρεγκ, Ντάνι Στρονγκ
Φωτογραφία: Τζο Γουίλεμς
Μοντάζ: Αλαν Εντουαρντ Μπελ, Μαρκ Γιοσικάουα
Μουσική: Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουερθ, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, Τζούλιαν Μουρ, Γουίλοου Σιλντς, Σαμ Κλάφλιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς
Διάρκεια: 123 λεπτά

Υπόθεση:
Οι Αγώνες Πείνας μπορεί να τελείωσαν για πάντα, αλλά η μάχη για την επιβίωση μόλις ξεκινά. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, και υπό τα βλέμματα ενός ολόκληρου έθνους, η Κάτνις πρέπει τώρα να βρει το θάρρος και τη δύναμη να πολεμήσει την Κάπιτολ. Είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή, από το να ανοίξει τα φτερά της και να ενσαρκώσει το σύμβολο της Κοτσυφόκισσας. Για να σώσει τον Πίτα, πρέπει να ηγηθεί της Επανάστασης. Η ιστορία ξεκινά από το σημείο που η Κάτνις μόλις έχει διασωθεί από την καταστροφή του σκηνικού του παιχνιδιού. Ξυπνά σοκαρισμένη σε έναν κόσμο που δε γνώριζε καν ότι υπήρχε: τη σκοτεινή, υπόγεια (και θεωρητικά εξαφανισμένη) Περιοχή 13. Σύντομα ανακαλύπτει την τραγική αλήθεια: η Περιοχή 12 έχει μετατραπεί σε ερείπια κι ο Πίτα είναι αιχμάλωτος του Προέδρου Σνόου στην Κάπιτολ. Ταυτόχρονα, η Κάτνις γίνεται μάρτυρας μιας μυστικής Επανάστασης που εξαπλώνεται από την Περιοχή 13 σε ολόκληρη την Πάνεμ, με μόνο στόχο την Κάπιτολ.
ταινια 2
Trailer:




Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου