ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Μπάσκετ Γ Εθνική: Πρωτέας – Αίολος Αστακού 60-63 (εικόνες)

Στην συνέχεια του εξ αναβολής αγώνα που δεν
ολοκληρώθηκε, λόγω (τεχνικών προβλημάτων), η φιλοξενούμενη ομάδα του Αστακού, ο Αίολος, νίκησε την Τετάρτη (19-11) στο κατάμεστο, κλειστό των Γρεβενών, τον Πρωτέα με σκορ 63-60.


Το παιχνίδι ξεκίνησε από το 3ο λεπτό του δεύτερου δεκαλέπτου, (εκεί ακριβώς που διεκόπη το πρώτο παιχνίδι), με τις ίδιες συνθέσεις των ομάδων και ενώ το σκορ ήταν 13-13. Το παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου δεν εγκυμονούσε πλέον κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παικτών ενώ και ο φωτεινός πίνακας λειτούργησε άψογα.

Το ημίχρονο βρήκε και τις δύο ομάδες ισόπαλες με 25-25. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα του Αστακού, ανέβασε στροφές και τελείωσε την περίοδο με 49-39. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ένα λάθος σφύριγμα, μπορεί να άλλαζε το τελικό 60-63.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 25ο λεπτό, αποχώρησε με τράβηγμα ο Απόστολος Κολοβός ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε εξαιρετική απόδοση, κάτι που επηρέασε και το τελικό αποτέλεσμα. Ο μικρός 16χρονος Γιώργος Τσιμίδης με την αγωνιστική του παρουσία, έδειξε ότι δικαιωματικά, το μέλλον τού ανήκει.

Οι παίκτες του Γιάννη Χασιώτη, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά τελικώς δεν κατάφεραν να κάνουν την …υπέρβαση.

Μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας, εξέφρασαν στο Star-fm.gr, την ικανοποίησή τους, απέναντι στην διοίκηση της ομάδας των Γρεβενών, για την άμεση επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που ανέβαλαν τον αγώνα της Κυριακής 9 Νοεμβρίου.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 25-25, 39-49 τελικό 60-63

Πρωτέας Γρεβενών (Γιάννης Χασιώτης): Ζαμπέτης 8(1), Γιαννάκης 11(2), Πετρίδης, Μουράτογλου 20 (3), Παπαθεοδώρου, Κολοβός 13(1), Συλλάκος 2, Μαλιούρας 2, Χαντάβας, Τσιμίδης 4.

Αίολος Αστακού (Βουρνάς): Καραγεώργος, Πανάρας 9, Σταμόπουλος 2, Ψάλτου, Σούρλας, Θωνιάτης 19, Κακλαμάνος 7 (1), Πάππος 14 (2), Χουλιάρας, Καλισώρας, Ψωμάς- Λυμπάρης 12, Δουρούκης.

Δείτε εικόνες από την συνάντηση:

2 3 4 6 5 7
Περισσότερες φωτογραφίες, η επόμενη αγωνιστική (7η, 23/11), οι διαιτητές και οι κομισάριοι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου