ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τηλεοπτικές φιλίες που γεννήθηκαν στα πλατό και… δεν άντεξαν (εικόνες)

Άλλες για το βωμό της τηλεθέασης, άλλες γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα. Δεν είναι λίγες οι φιλίες που δημιουργήθηκαν στα τηλεοπτικά πλατό αλλά χάθηκαν σαν πυργάκια στην άμμο.



Γρηγόρης Αρναούτογλου & Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν για χρόνια κολλητός με τον Θανάση Βισκαδουράκη αφού συνυπήρχαν στην εκπομπή «Στην πρίζα». Ωστόσο, η μεγάλη φιλία τους έληξε άδοξα, για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν. Βέβαια, την τελευταία περίοδο, που ο δεύτερος έχει βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο με το «Dancing with the stars», οι σπόντες και από τις δύο πλευρές δίνουν και παίρνουν.

Κατερίνα Καινούργιου & Μαρία Ηλιάκη

Έχουν γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες αφού πια είναι δύο ξένες. Η Μαρία Ηλιακή και η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να συμπλήρωνε η μία την άλλη στο «Δέστε τους» και να εμφανίζονταν παντού μαζί, αλλά πια κάτι έχει αλλάξει. Για την ακρίβεια, οι δυο ξανθές παρουσιάστριες έκοψαν μαχαίρι την επαφή τους, με το που έλαβε τέλος η εκπομπή «Δέστε τους», αποδεικνύοντας πως όλα ήταν τηλεοπτικό τρικ. Πάντως, η Κατερίνα ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάνε και ότι βρίσκεται σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος.

Σωτήρης Καλυβάτσης & Αντώνης Κανάκης


Κάθε σχέση έχουν διακόψει, τέλος, και οι δύο πρώην φίλοι, Αντώνης Κανάκης και Σωτήρης Καλυβάτσης. Οι δύο άντρες είχαν τις καλύτερες σχέσεις όταν συμμετείχαν στην εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα». Τώρα είναι «στα μαχαίρια» για λόγους εξω-τηλεοπτικούς, όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μάλιστα, δε χάνει ευκαιρία σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη να πετάει «καρφιά» κατά του άλλοτε φίλου του.

Γιώργος Λιάγκας & Δημήτρης Ουγγαρέζος

Για αυτή τη φιλία και το ξαφνικό τέλος της έχουν γραφτεί πολλά. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που γνωρίστηκαν στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Mega. Ο δεύτερος χαρακτήριζε αδερφό του τον πρώτο ενώ η Φαίη Σκορδά έλεγε Δημήτρης και έσταζε μέλι. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα, όμως, δεν κράτησε για πολύ αφού η μεταγραφή των Σκορδολιαγκέων στον Ant1σήμανε και το τέλος μιας μεγάλης φιλίας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Φαίη Σκορδά

Ψύχρα λέγεται ότι υπάρχει στις σχέσεις της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Οι δύο παρουσιάστριες που γνωρίστηκαν στο Alter, ήταν κολλητές για μεγάλο διάστημα. Η τηλεοπτική μοίρα, όμως, οδήγησε και τις δύο στον Ant1, και συγκεκριμένα ο ερχομός της Φαίης στον ΑΝΤ1 έφερε το άδοξο τέλος της εκπομπής της Σταματίνας, αλλά και το... μούδιασμα στη φιλία τους.

Ράνια Θρασκιά & Σίσσυ Χρηστίδου

Η Ράνια Θρασκιά και η Σίσσυ Χρηστίδου συνυπήρξαν στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» κι έγιναν... αυτοκόλλητες. Για προσωπικούς λόγους, που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν και ποτέ δεν αποκάλυψαν στο φακό, σταμάτησαν να μιλάνε. Ούτε γεια δε λένε, αν και μέχρι σήμερα, καμία δεν έχει μιλήσει άσχημα για την άλλη.





koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου