ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Νομοσχέδιο για το σπέρμα του Πούτιν

Υπάρχουν ιδέες και ιδέες, αλλά κάποιες ξεπερνούν και το όριο του γελοίου... Η ρωσική εφημερίδα «Εμπιστοσύνη» αναφέρει ότι μία βουλευτής,
η οποία έχει παρελθόν με τις παράξενες ιδέες, εισήγαγε στην Κρατική Δούμα ένα νομοσχέδιο που..


προτείνει να επεκταθεί το μεγαλείο των Ρώσων, κάνοντας παιδιά από το σπέρμα του Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Η ουσία της πρότασής μου είναι απλή», λέει η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για Θέματα Γυναικών, Παιδιών και Οικογένειας, Γελένα Μπορίσοβνα Μιζουλίνα. «Κάθε γυναίκα πολίτης της Ρωσίας θα μπορεί να λαμβάνει ταχυδρομικώς το γενετικό υλικό του Προέδρου, να μένει έγκυος από αυτόν και να αποκτά μωρό. Οι μητέρες αυτές θα πρέπει να λαμβάνουν ειδικά επιδόματα από την κυβέρνηση»!
Η Μιζουλίνα, η οποία είναι κάτοχος Διδακτορικού στη Νομική, έκανε την πρόταση σε μια συζήτηση σχετικά με το θέμα της γονιμότητας και της Ρωσίας. Προχώρησε μάλιστα το θέμα, περιγράφοντας τι θα συμβεί αφού γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν –αν βγουν αγόρια… «Και μετά τη γέννηση του παιδιού, θα πρέπει να δοθεί για να μεγαλώσει σε ειδικά όργανα που μοιάζουν με τα σχολεία Σοβόροφ, με στόχο να είναι πιστοί στην Πατρίδα και προσωπικά στον Πρόεδρο της Ρωσίας». Τα Πολεμικά Σχολεία Σοβόροφ, παρεμπιπτόντως, είναι κάτι σαν στρατιωτικά οικοτροφεία. «Τα παιδιά που θα γεννιούνται από τον Ρώσο πρόεδρο στο μέλλον θα αποτελέσουν τη στρατιωτική και πολιτική ελίτ του κράτους» αναφέρει η Μιζουλίνα.
Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι «σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας, το μέτρο θα συμβάλει στη βελτίωση της δημογραφικής κατάστασης και την εκπαίδευση του πληθυσμού στο πνεύμα του πατριωτισμού». Η Μιζουλίνα στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε άλλες πρωτότυπες προτάσεις, όσον αφορά τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία ορφανών από τη Ρωσία από ξένες οικογένειες.

observer.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου