ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Η «μηχανή του πολέμου» και η καυτή πορνοστάρ

Tο ψευδώνυμο του είναι «Μηχανή του πολέμου» και παραλίγο να αποδειχθεί «Μηχανή του θανάτου», αφού κατηγορείται - μεταξύ άλλων- για απόπειρα δολοφονίας,

σεξουαλική επίθεση και απαγωγή της πρώην συντρόφου του, η οποία είναι πορνοστάρ στο επάγγελμα, και του καινούριου της φίλου. Ο αθλητής πολεμικών τεχνών Τζόναθαν Πολ Κοπενχάβερ, όπως είναι το κανονικό του όνομα, κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου κι αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ηταν 8 Αυγούστου όταν ο Κοπενχάβερ πραγματοποίησε απρόσκλητη επίσκεψη στο σπίτι της πρώην του, Κρίστι Μακ, την οποία βρήκε στο κρεβάτι με τον Κόρεϊ Τόμας. Επιτέθηκε, και η κατά κόσμον Κριστίν Μακίντεϊ φοβήθηκε, όπως κατέθεσε αργότερα, πως θα την αποτελείωνε με το μαχαίρι που είχε. Του ξέφυγε, κι έτρεξε γυμνή, με όση δύναμη της είχε απομείνει από το ξύλο και αιμορραγώντας, σε γείτονά της, για να ζητήσει βοήθεια.

Σπασμένη μύτη

Με δάκρυα στα μάτια, έβλεπε στο δικαστήριο να παρουσιάζονται φωτογραφίες της που έδειχναν τη σπασμένη μύτη της, τα δόντια της που έλειπαν, το διαλυμένο ζυγωματικό της, τα τραύματα στα πόδια της, αλλά και αυτά στο αυτί της, όπου ο Κοπενχάβερ έμπηξε το μαχαίρι του την ώρα που την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Οσο ο κατηγορούμενος άκουγε τις περιγραφές του θύματος γελούσε και κουνούσε προκλητικά το κεφάλι, γεγονός που εξόργισε τον δικαστή, ο οποίος πρόσθεσε και άλλες κατηγορίες εις βάρος του, που ανήλθαν συνολικά στις 34. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται εκείνες που αφορούν την επίθεση εις βάρος του Τόμας, ο οποίος κατέθεσε ότι από την πάλη έμεινε με σπασμένη μύτη και εξαρθρωμένο ώμο.


espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου