ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μοναξιά μου όλα! - Η ζωή (!) με μια κούκλα.. (Φωτογραφίες)!!

Γεμίζουν τα κρεβάτια τους και -κυρίως- τα συναισθηματικά κενά τους.  Οι ρεαλιστικές κούκλες σιλικόνης για τους ιδιοκτήτες τους δεν είναι μόνο ένα υποκατάστατο γυναίκας για το σεξ.

Στην ταινία «Lars Αnd Τhe Real Girl» του 2007 ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νεαρό άνδρα που αναπτύσσει ρομαντική σχέση με μια κούκλα του σεξ. Αντίστοιχα, για τους άνδρες που πληρώνουν ακόμα και 41.000 ευρώ για να τις αποκτήσουν αυτές οι κούκλες είναι πραγματικές σύντροφοι, αφού αποτελούν είδος γιατρικού για την επούλωση των πληγών που αφήνει ένα διαζύγιο, ένας θάνατος ή η αδυναμία τους να κάνουν σχέση με το αντίθετο φύλο.
Η φωτορεπόρτερ Μπενίντα Μαρκούσεν, από την Κοπεγχάγη, πλησίασε μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους διαδικτυακά και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τους έπεισε να ποζάρουν με τις κούκλες τους για τη σειρά της με τίτλο «Men & Dolls».
Για κάποιους από αυτούς οι πραγματικού μεγέθους κούκλες είναι η μόνη τους συντροφιά, ενώ άλλοι επιλέγουν να τις έχουν παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι και με παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά. Ενας από αυτούς είναι ο Σαμ. Αν και η γυναίκα του αποδέχεται την παρουσία της κούκλας στη ζωή του, εκείνος την κρατάει έξω από το σπίτι του, για να μην τη βλέπουν τα παιδιά του.
Αλλοι αναπτύσσουν τη λογική συλλέκτη. Ενας από αυτούς είναι ο Εβεραρντ, ο οποίος συλλέγει κούκλες εδώ και χρόνια και έχει προτίμηση στα μοντέλα από σιλικόνη αντί για τα πιο απαλά μοντέλα (γνωστά ως «teddy babes»). Η συλλογή του πια αριθμεί 12 κούκλες, οι οποίες προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία αλλά και την Ασία. Για την ακρίβεια, έχει οκτώ κορμιά και τέσσερα πρόσωπα, ώστε να μπορεί να αλλάζει συνεχώς το «χαρέμι» του.
Θυσίες

Το πάθος για τις κούκλες απαιτεί πολλές φορές και θυσίες. Ο Φιλ, για παράδειγμα, έκοψε το κάπνισμα επί έναν χρόνο για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα και να αποκτήσει την Τζέσικα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κούκλας του σεξ αποφεύγουν να μιλήσουν γι' αυτές επειδή νιώθουν ντροπή, ο Φιλ το έχει πει στους φίλους του, τονίζοντας ότι δεν τον νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι γι' αυτήν την επιλογή του.
Δεν είναι όμως μόνο οι άνδρες που βρίσκουν συντροφιά στις κούκλες του σεξ. Η Ανγκελα, αν και γυναίκα, απέκτησε φέτος την πρώτη κούκλα της. Μάλιστα έχει προμηθευτεί δύο πρόσωπα, για να τροποποιεί την εμφάνιση της κούκλας της ανάλογα με τις διαθέσεις της.
Πληρώνουν από 1.250 μέχρι 41.000 ευρώ
Χρειάζονται 80 ώρες δουλειάς για την παραγωγή μίας κούκλας σιλικόνης, της οποίας η τιμή κυμαίνεται από 1.250 ευρώ έως και 41.000 ευρώ για μοντέλα που διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατά παραγγελία, όπως «δέρμα» από βελούδο, για πιο απαλό άγγιγμα. Οι συλλέκτες φροντίζουν να αγοράσουν διαφορετικά κεφάλια, για να αλλάζουν κάθε τόσο την εμφάνιση της «συντρόφου» τους, ενώ μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί η γκαρνταρόμπα της κούκλας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιδιοκτήτες παρασύρονται και αγοράζουν πάρα πολλά γυναικεία ρούχα, με αποτέλεσμα τα δικά τους να χωράνε οριακά στην ντουλάπα τους. Ο σκελετός μιας κούκλας μπορεί να είναι από μέταλλο ή PVC, πράγμα που απαιτεί προσεκτικό χειρισμό από τους ιδιοκτήτες, καθώς μια άγαρμπη κίνηση μπορεί να προκαλέσει σχίσιμο της «επιδερμίδας» της.


Κατερίνα Νικολοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου