ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Νομού Γρεβενών


Το Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδόχων το καλοκαίρι αποφάσισε να απαιτήσει από τον Βουλευτή Γρεβενών, την εκπροσώπηση στη διοίκηση του Χ.Κ. Βασιλίτσας με
δύο εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. ως ουσιαστική συμμετοχή των μεγαλύτερων επενδυτών του νομού στο φορέα.

Ο Βουλευτής κατά τη συνάντηση με το Δ.Σ. του σωματείου μας ,αποδέχτηκε την απόφαση αυτή και δεσμεύτηκε να την υλοποιήσει, ζήτησε δε τα ονόματα των δυο προτεινόμενων μελών για να τα προωθήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από τις 24/08/2014 μέχρι σήμερα, 17/11/2014 το Χ.Κ. Βασιλίτσας είναι χωρίς διοίκηση και το «κομματικό παζάρι» απ’ ότι δήλωσε ο ίδιος ο Βουλευτής, κατέληξε στη σημερινή σύνθεση χωρίς τη συμμετοχή των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. του Σωματείου μας.
Δηλώνουμε, βέβαια, ότι χαιρετίζουμε τη συμμετοχή του συναδέλφου και μέλους του Σωματείου μας, Μάκη Καραγιάννη και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας εκφράζει την έντονη απογοήτευσή του προς τον Βουλευτή Γρεβενών, καθόσον ο ίδιος, όπως προαναφέρθηκε, δεν τήρησε την δέσμευσή του, όπως υποσχέθηκε, αλλά υπέκυψε στις κομματικές πιέσεις για άλωση του φορέα από κομματικούς και έχασε την ευκαιρία να κρίνει αντικειμενικά και αξιοκρατικά επιλέγοντας τουλάχιστον εκ των εκλεγμένων στα θεσμικά όργανα (πλειοψηφία Δήμου, Περιφέρειας, Εμπορικού Συλλόγου , επιμελητηρίου κλπ.)


Το Δ.Σ. του Σωματείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου