ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Το «καλό παιδί» άφησε άφωνη τη Ρένα Δούρου - Τι απαντά ο τραγουδιστής

Σοκ έπαθε πριν από λίγες ημέρες η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso»-
δέχτηκε στο γραφείο της, σε ένα ασυνήθιστο ραντεβού, έναν διάσημο τραγουδιστή και μια γνωστή τηλεπερσόνα που της υπέβαλαν ένα απίστευτο αίτημα...

Αν και κατά το τελευταίο δίμηνο, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της, η κυρία Δούρου αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, στην Περιφέρεια Αττικής ακολουθεί άλλη τακτική. Συνηθίζει να δέχεται χωρίς πρόβλημα τα πρόσωπα που της ζητούν συνάντηση, πολύ περισσότερο όταν έχουν κάποια επίσημη ιδιότητα ή δημόσιο ρόλο, αρκεί το αίτημα να υποβληθεί -με αριθμό πρωτοκόλλου- μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.
Με αυτό τον τρόπο αποφεύγει τις κακοτοπιές των ιδιωτικών συναντήσεων, καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που κληρονόμησε στην περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει περιθώριο να δεχτεί κριτική ότι έχει γίνει απρόσιτη λόγω του υψηλού αξιώματος που ανέλαβε.

Οταν λοιπόν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου -περί αυτών επρόκειτο- δεν μπορούσε να σκεφτεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν. Επειδή όμως και η ίδια η κυρία Δούρου είναι άνθρωπος της επικοινωνίας και ενδιαφέρεται, ανέκαθεν, για τη δημόσια εικόνα της, δεν θέλησε να αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία της γνωριμίας με ένα «επώνυμο» δίδυμο της showbiz και των media.
Το ραντεβού πάντως όχι μόνο την απογοήτευσε, αλλά και την προβλημάτισε. Οι δύο επισκέπτες, ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Παρουσιαστής

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής (το «καλό παιδί», όπως τον αποκαλούν), ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό (κυρίως τις θεατρικές παραγωγές). Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών, μεταξύ των οποίων εκείνο του «Κους κους» στον Αlpha.

Η ιδέα ακούστηκε, κατ' αρχήν, πολύ καλή, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο «διά ταύτα», η περιφερειάρχης έμεινε... άφωνη. Ο προϋπολογισμός για μια τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο, ούτε πολύ στο 1.000.000 ευρώ!

Αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη, εξήγησε ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλιά της ένα τέτοιο ποσό, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπως η σημερινή και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους...



espressonews.gr


Η ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος «ESPRESSO» ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 - 16.11.2014.
Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.
Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.
Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.
Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου