ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ραντεβού στο Λονδίνο έδωσαν ο ψηλότερος και ο κοντύτερος άνδρας στον κόσμο

Ο ψηλότερος και ο κοντύτερος άνθρωπος του κόσμου συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ανταλλάσσοντας χειραψία στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 60ης επετείου των Ρεκόρ Γκίνες, την Πέμπτη.



Ο 31χρονος Τούρκος Σουλτάν Κοσέν, με ύψος 2,51 μέτρα, ξεπερνά σε ύψος σχεδόν κατά δύο μέτρα τον Τσαντρά Μπανταχούρ Ντάνγκι, από το Νεπάλ, ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 54,6 εκατοστά.

Μάλιστα, παρά τη διαφορά ύψους, μία νέα φιλία φαίνεται να γεννήθηκε, καθώς οι δύο άνδρες συμφώνησαν να κρατήσουν επαφή.

«Ελπίζω να γίνουμε καλοί φίλοι και κάνουμε πράγματα παρέα. Ήδη κάλεσα τον Τσαντρά να επισκεφθεί την Τουρκία. Παρά τη διαφορά ύψους, έχουμε αγωνιστεί σκληρά και οι δύο κατά τη διάρκεια της ζωής μας», δήλωσε ο 31χρονος «γίγαντας», ο οποίος ασχολείται με την καλλιέργεια της γης.

REUTERS
Ο Σουλτάν Κοσέν απέκτησε τον τίτλο του ψηλότερου άνδρα στον πλανήτη το 2009, ενώ διαθέτει επίσης τις μεγαλύτερες παλάμες στον κόσμο, με την απόσταση από τον καρπό μέχρι την άκρη των δαχτύλων του να αγγίζει τα 28,5 εκατοστά.
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τσαντρά κατοικεί στο απομονωμένο χωριό Ρεεμκχόλι στην επαρχία Ντανγκ, 540 νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Κατμαντού.
«Ήμουν γνωστός σε ένα μικρό κομμάτι του Νεπάλ, τώρα με ξέρουν σε όλον τον κόσμο. Ήταν όνειρο ζωής να ταξιδέψω. Ήθελα πάντα να έρθω στο Λονδίνο και είναι πολύ ιδιαίτερη η συνάντησή μου με τον Σουλτάν», ανέφερε ο πιο μικροκαμωμένος άνθρωπος του πλανήτη.


newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου