ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτό θα πει ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Την φώναζαν χοντρή κι εκείνη έγινε μοντέλο για μαγιό

Έχασε περίπου 35 κιλά και τους άφησε όλους άφωνους

Η 22χρονη Κιμ Μπόουμαν αποφάσισε να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να χάσει τα περιττά κιλά που την βάραιναν, όταν ξαφνικά εντελώς άγνωστοι άνθρωποι την έβλεπαν στον δρόμο και την φώναζαν χοντρή
.



kim1.jpg
Αυτή ήταν η κομβική στιγμή για να αλλάξει εντελώς τη ζωή της και τελικά να χάσει σχεδόν 35 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και πλέον η ίδια να εργάζεται ως μοντέλο για μαγιό.
kim2.JPGkim3.jpg
«Ήξερα ότι είχα ξεφύγει με το φαγητό, όμως κάθε φορά που κοίταγα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αισθανόμουν αηδία, το έριχνα και πάλι στο φαγητό για να βρω παρηγοριά και να νιώσω καλά για λίγο», παραδέχθηκε η Κιμ, η οποία όταν ήταν παιδί έκανε πολύ αθλητισμό.
«Ο φαύλος αυτός κύκλος ξεκίνησε όταν πήγα στο πανεπιστήμιο και αφέθηκα εντελώς. Άρχισα να πίνω και να τρώω πολύ, έχασα τον έλεγχο και κάθε φορά που ανέβαινα ένα νούμερο στα ρούχα μου, κατηγορούσα το κατάστημα των ρούχων», είπε.
kim4.jpg
Όταν όμως περαστικοί την φώναζαν χοντρή, τότε εκείνη ταρακουνήθηκε για τα καλά και το πήρε απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά.
kim5.jpg
Μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής κατάφερε να χάσει 35 κιλά και να αλλάξει εντελώς τη νοοτροπία της για την υγιεινή διατροφή.
kim6.JPG
Η Κιμ έκανε προπόνηση επτά ημέρες την εβδομάδα, έκοψε το junk food και τα ποτά και τελικά κατέληξε να αποκτήσει ένα λεπτό και αθλητικό σώμα και πλέον να εργάζεται ως μοντέλο.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου