ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Οι πρώτες εικόνες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων – Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα (Φωτογραφίες)

Ανοίγει τις πύλες για το κοινό στις 28 Νοεμβρίου
Μαγεμένοι μείναμε από την πρώτη ξενάγησή μας, ενώ πραγματοποιούνται εργασίες ολοκλήρωσης, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων – Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα.


 Ο υπεύθυνος του Μουσείου Νίκος Πάλλας θέλησε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα για τον θησαυρό που θα μπορούν σε λίγες ημέρες να δουν όλοι όσοι επισκέπτονται την πόλη. Πάνω από 50 άνθρωποι εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα την ημερομηνία την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.
Ο επισκέπτης κατά την περιπλάνησή του στο Μουσείο, θα βρεθεί δίπλα από τα σημαντικότερα άγρια ζώα της χώρας μας και της Ευρώπης αλλά και ζώα άλλων Ηπείρων, τα οποία παρουσιάζονται μέσα από εκπληκτικές αναπαραστάσεις του φυσικού περιβάλλοντος που διαβιούν.
Θα περπατήσει ανάμεσα σε μονοπάτια και θα θαυμάσει τον τεράστιο πλούτο που διαθέτει η χώρα μας σε μανιτάρια, όπως αυτά φυτρώνουν στα λιβάδια και τα δάση της οξιάς, του πεύκου, του έλατου και του δρυ.
Θα δει τις πανάκριβες τρούφες, ενώ ταυτόχρονα θα διευρύνει τις γνώσεις του για τον θαυμαστό αυτό και άγνωστο για πολλούς κόσμο.
Θα μπορεί να αγοράσει μοναδικά δώρα από το πωλητήριο, να χαλαρώσει στο café του Μουσείου, αλλά και να αποτυπώσει την επίσκεψή του σε ειδικό χώρο φωτογράφισης, δίπλα σε αγαπημένα ζώα.
Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψη θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνον για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας ήταν οι πρώτοι, μαζί με μας , που πήραν μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει.




stagonnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου