ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Έχουν αποδείξεις για τα περί χρηματισμού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;

Οι αθλιότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίζονται. Όπως και η σφαγή που επικρατεί στο κόμμα αφού ο ένας βουλευτής καταγγέλλει τον άλλο ότι «τα πήρε».



Από εκεί που τέλειωσαν τα συνεταιράκια τους στον ΣΥΡΙΖΑ, τότε που ο Σκουρλέτης είχε μιλήσει για χρηματισμό βουλευτών για να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πάνος Καμμένος αυτή τη φορά πήγε στο κανάλι SBC και κατήγγειλε ότι του είπε βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι του έδωσαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την... άλλη πλευρά εννοώντας για Πρόεδρο.

Όταν ρωτήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει να κατονομάσει τον βουλευτή που του εξομολογήθηκε την απόπειρα δωροδοκίας.

Είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει την απόπειρα χρηματισμού που έγινε πριν από 2-3 μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

“Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε”.

Όμως, η κωμωδία συνεχίστηκε σε άλλο κανάλι με πρωταγωνίστρια κάποια βουλευτίνα… Ξουλίδου των ΑΝΕΛ. Προφανώς συνεννοημένη με τον… μεγάλο αρχηγό της πήγε στο Blue Sky και κατήγγειλε ότι γαλάζιο στέλεχος την πλησίασε: «Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» τόνισε προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα «έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα».

«Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια» επισήμανε η Σταυρούλα Ξουλίδου για να ρίξει ακόμη μια βόμβα. Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Λίγα λεπτά αργότερα παρενέβη στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος, μαινόμενος, τόνισε «Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις». «Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;» ρώτησε ο κ. Μελάς με την Σταυρούλα Ξουλίδου να του απαντάει «Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω».

Τις καταγγελίες της κας Ξουλίδου επιβεβαίωσε στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

«Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος σημειώνοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.

«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. Ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος για να καταλήξει «οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τον Καμμένο και την Ξουλίδου το αόρατο γαλάζιο στέλεχος δεν εμφανίστηκε ποτέ κι αυτοί έμειναν με την απορία.

Ύστερα από αυτό η λογική έχει πάει περίπατο. Και είμαστε σίγουροι ότι μας ψεκάζουν. Εκτός αν οι ΑΝΕΛ είδαν κανέναν Νεφελίμ να σκορπά χρήματα και να χρηματίζει βουλευτές.

Όμως, τι να πει κανείς για Τσίπρα και Καμμένο που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές.

Μα καλά πως βγαίνουν και κάνουν τέτοιες καταγγελίες χωρίς ουδεμιά απόδειξη; Δεν καταλαβαίνουν ότι βάζουν βόμβα στο ίδιο το πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν; Πως να εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος τους πολιτικούς όταν ακούει τέτοιες αθλιότητες;

Αν δηλαδή βγει αύριο κάποιος από τη ΝΔ και πει ότι τον πλησίασαν και του έδωσαν λεφτά για να ΜΗΝ ψηφίσει για Πρόεδρο θα γίνει ή δε θα γίνει μύλος;


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου