ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Τζέιμς Μπράουν δεν έχει ταφεί, υποστηρίζει ο πρώην σοφέρ του

Μια συνταρακτική καταγγελία έκανε ο πρώην σοφέρ του Τζέιμς Μπράουν, Γουίλιαμ Μάρελ.

Σύμφωνα με τον Μάρελ, ο οποίος θεωρείται ο «βασιλιάς» των σοφέρ των διασήμων, ο αποκαλούμενος και «νονός της σόουλ» αν και έχει πεθάνει από το 2006 εντούτοις
δεν έχει ακόμα ταφεί!


«Είναι στο σπίτι της κόρης του. Τον έκαναν σαν μούμια ώστε να μην σαπίσει δίνοντας 140.000 δολάρια. Γιατί; Όταν έχεις περίπου 20 παιδιά και έξι συζύγους είναι δύσκολο να βρεθείς κάτω από το χώμα» υποστηρίζει ο άνθρωπος που για 15 χρόνια μετέφερε τον Μπράουν παντού.

Ο Μάρελ, η ζωή του οποίου πρόκειται να γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ, δεν έκανε μόνο αυτή την αποκάλυψη ενόψει της έκδοσης του βιβλίου του με τίτλο "365 Things That Make Ya Go Hmmm – Wisdom and Wit by William".



Ο σοφέρ θυμάται ότι τελικά ο Μπράουν δεν ήταν και τόσο «sex machine» καθώς πολλές από τις κυρίες που ο Μάρελ του έφερνε στο τέλος αποχωρούσαν θυμωμένες για το μέγεθός των προσόντων του. «Έλεγαν ότι ήταν περίπου στο μέγεθος ενός μολυβιού».

Στο βιβλίο χαρακτηρίζει τον Μάικλ Τζάκσον ως «άνθρωπο Φράνκεσταϊν» αναφερόμενος κυρίως στο χρώμα που είχε αποκτήσει το δέρμα του όταν τον μετέφερε στην κηδεία του Μπράουν. Θυμάται ότι τότε ο Τζάκσον είχε μείνει μια ολόκληρη ώρα με τη σορό του Μπράουν.

Ο Μάρελ έχει «ράμματα για τη γούνα» και του Πρινς για τον οποίο γράφει ότι του άρεσε να τον μεταφέρουν οι σωματοφύλακες σαν μωρό στην αγκαλιά τους. «Τον έπαιρναν στα χέρια από το αυτοκίνητο και τον πήγαιναν στα καμαρίνια».

Για τη Μέρι Τζέιμ Μπλάιτζ, ωστόσο, έχει να πεί τα καλύτερα. «Είναι μια γλυκιά νεαρή κοπέλα» που ήθελε μόνο γυναίκες σωματοφύλακες. Αντίθετα ο πιο αγενής ήταν ο σύντροφος της Γούιτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν. «Με ενοχλούσε κυρίως ο τρόπος με τον οποίο απευθυνόταν στους άλλους, ήταν πολύ αγενής με τη Γουίτνεϊ» σημειώνει στο βιβλίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου