ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τι προβλέπουν οι Αμερικανοί για τον ελληνικό χειμώνα

Βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασία θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στη χώρα μας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο
του Accuweather.com, Erik Pindrock…


“Φέτος, η συνοπτική κατάσταση πάνω από την Ευρώπη και τη δυτική Ρωσία, θα ευνοήσει την κάθοδο διαδοχικών διαταρραχών από βορρά προς νότο. Υψηλές πιέσεις αναμένονται στη Σκανδιναβία-Ρωσία οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα βορειοανατολικό ρεύμα στα Βαλκάνια. Αυτός ο καιρός θα προκαλέσει πολλές βροχές στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία και την Αλβανία” τονίζει ο E. Pindrock.“Πιστεύουμε πως εικόνες με πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους θα επαναληφθούν στην Ελλάδα καθώς τα συστήματα αυτά συνήθως μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Φέτος έχουν ήδη πέσει πολλές βροχές στα Βαλκάνια και την Ιταλία και τα εδάφη είναι κορεσμένα από πολύ νωρίς”.

“Βέβαια, αυτό το καιρικό μοτίβο, θα ευχαριστήσει τους λάτρεις των χειμερινών σπορ καθώς αναμένονται μεγάλες ποσότητες χιονιού στα βουνά της χώρας. Κάτι τέτοιο προβλέφθηκε και για τις Άλπεις”.

Στην ερώτησή αν θα έχουμε ήπιο χειμώνα από πλευράς θερμοκρασιών, απάντησε χαρακτηριστικά: “Κάθε άλλο! Οι υφέσεις θα καταφθάνουν η μία μετά την άλλη, μεταφέροντας ψυχρές αέριες μάζες από το βορρά. Σίγουρα οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από το μέσο όρο και οι βροχές θα είναι πάνω από το μέσο όρο. Θα πρέπει να περιμένετε έναν ενδιαφέρον χειμώνα”, επισήμανε.


meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου