ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Γαμπρός ντύθηκε ο Τζιτζικώστας – Η επιχειρηματίας που του έκλεψε την καρδιά..


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του,
Ελεάννα Βλάχου.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον περιφερειάρχη να είναι παντρεμένος ήδη από τον Οκτώβριο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες των ιστότοπων thousandnews.gr και taxydromos.gr, ο κ. Τζιτζικώστας παντρεύτηκε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο taxyrdromos.gr, η γαμήλια τελετή τελέστηκε στο ξωκλήσι του ξενοδοχείο Ξενία στην Πορταριά Πηλίου. Όπως αναφέρει η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Το Πήλιο επιλέχθηκε από το ζευγάρι ως τόπος τέλεσης του μυστηρίου καθώς η μητέρα της νύφης έλκει την καταγωγή της από εκεί.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σύστησε ξαφνικά την αγαπημένη του την άνοιξη. Στο εκλογικό του κέντρο όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί δημοσιογράφοι, ο υποψήφιος τότε περιφερειάρχης είχε πει: «Αυτή είναι η Ελεάννα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό». Τα φλας τότε είχαν πάρει φωτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου