ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση Στύλιου - Κανέλλη (ΒΙΝΤΕΟ) - Μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το ΕΑΜ..

Ο ύμνος του ΕΑΜ στον Δήμο Χαλανδρίου και οι “Εθνικόφρονες” της Νέας Δημοκρατίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την υπόθεση Στύλιου - Κανέλλη:

"Όποιος τολμήσει να πει μια αυτονόητη αλήθεια για την αριστερά της Εκάλης, με τα πολλά λεφτά και το ύφος βαρύμαγκα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Δυστυχώς, η χώρα χάνεται, οι πολίτες πεθαίνουν από ανέχεια και το πολιτικό σύστημα ασχολείται με "Στύλιους" και "Κανέλλους", δηλαδή ασήμαντα πρόσωπα που φέρουν όμως ακέραια ευθύνη για την παρακμή της Ελλάδος."


Ο ύμνος του ΕΑΜ στον Δήμο Χαλανδρίου και οι “Εθνικόφρονες” της Νέας Δημοκρατίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πολιτικό ζήτημα ετέθη από το γεγονός ότι στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Χαλανδρίου ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ. Με αφορμή το γεγονός αυτό ξεσηκώθηκε κύμα διαμαρτυριών από τα λεγόμενα ακροδεξιά δεκανίκια της Ν.Δ., τα οποία λειτουργούν με συγκεκριμένη πολιτική σκοπιμότητα.

Τι σχέση μπορούσε να έχει βεβαίως ο ύμνος του ΕΑΜ στην 28η Οκτωβρίου; Απολύτως καμία, αφού ούτε ΕΑΜ υπήρχε την 28η Οκτωβρίου του 1940 και το ΚΚΕ και η αριστερά γενικά ήταν εκμηδενισμένη από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Όχι μόνον αυτό, αλλά η επίσημη γραμμή του κόμματος των μπολσεβίκων ήταν κατά του πολέμου, αφού ίσχυε ακόμη το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροφ - Μολότοφ. Ελάχιστοι γνωρίζουν μάλιστα ότι υπήρξαν και περιπτώσεις κομμουνιστών πιστών στην γραμμή του κόμματος, οι οποίοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν και εκτελέστηκαν από στρατοδικείο τον Νοέμβριου του 1940. Το γεγονός αυτό υπάρχει καταγεγραμμένο στα αρχεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και το αναφέρει σε μία ανθυποπαράγραφο ο Χάγκεν Φλάισερ στην γνωστή ιστορία του.

Όσο για τις επιστολές Ζαχαριάδη όλοι οι μελετητές της Ιστορίας γνωρίζουν ότι η μεν πρώτη επιστολή με την οποία καλούσε τον λαό να πολεμήσει ήταν προϊόν συναλλαγής με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη, ο οποίος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον απελευθερώσει και ότι θα γίνει νόμιμο το ΚΚΕ. Ύστερα βέβαια ακολούθησαν οι άλλες επιστολές, αφού ήλθε επαφή με την γραμμή του κόμματος και της μαμάς Μόσχας στις οποίες αποκαλούσε τον πόλεμο του 1940 μοναρχοφασιστικό και κατακτητικό και καλούσε τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα.

Ας έλθουμε όμως στον περίφημο ύμνο του ΕΑΜ, ο οποίος δεν αποτελεί παρά την μεταφορά με ελληνικούς στίχους ενός ρώσικου λαϊκού τραγουδιού και συγκεκριμένα του τραγουδιού "Κατιούσα", που σημαίνει Κατερινούλα και που στους στίχους του λέει ότι πρόβαλε η Κατερινούλα στην όχθη την απόκρημνη του ποταμιού και άρχισε να τραγουδάει για τον αετό της στέππας! Τόσο ελληνόφρoνες υπήρξαν και είναι οι μπολσεβίκοι που ακόμη και ο ύμνος τους ήταν ένα τραγούδι από την μαμά Μόσχα.

Ας έλθουμε τώρα στις αντιδράσεις των “εθνικοφρόνων” της Ν.Δ., οι οποίοι αγανάκτησαν και τους έπιασε αντικομμουνιστικό μένος! Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει για αυτό βεβαίως (δεν πήρε θέση…) ο γνωστός Ταμήλος, ο οποίος πέρασε τα νιάτα του στο ΚΚΕ (μλ), τραγουδώντας με αμπέχωνα και μούσια σε μίζερα ταβερνάκια με ρετσίνα και κεφτέδες τραγουδώντας τον ύμνο του ΕΑΜ…

Κάπως αργά θυμήθηκε η Ν.Δ. τον αντικομμουνισμό. Αλλά, βλέπετε, εκλογές έρχονται, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής είναι πολύτιμοι και προσπαθούν να παραστήσουν τους εθνικόφρονες και τους αντικομμουνιστές! Ποιοι; Αυτοί οι οποίοι επί των ημερών τους παρέμεινε το άγαλμα του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία. Αυτοί οι οποίοι επί των ημερών τους όταν πέθανε ο Καπετάν Γιώτης, κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης, διέταξαν σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες του Εθνικού Στρατού εναντίον του οποίου είχε πολεμήσει ο Καπετάν Γιώτης να κυματίζουν μεσίστιες οι Σημαίες! Αυτοί οι οποίοι νομιμοποίησαν το ΚΚΕ και μάλιστα έκαναν και κυβέρνηση μαζί τους!

Αυτοί οι οποίοι σήμερα στηρίζουν με κάθε τρόπο το ΚΚΕ, θεωρώντας το σύμμαχο στην πολιτική μάχη των ψήφων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ αργά για δάκρυα αντικομμουνιστικά σύντροφοι της Ν.Δ. Πέρασε ο καιρός που μαζεύατε ψήφους σε μνημόσυνα σφαγιασθέντων… Έτσι, λοιπόν, με την θεατρινίστικη οργή σας για τον ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι δεν μπορείτε παρά να εξαπατήσετε παρά μόνον λίγους βλάκες, που ευτυχώς για εσάς και δυστυχώς για την χώρα υπάρχουν στην Ελλάδα

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου