ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τα πολυτελέστερα και ομορφότερα σαλέ στον κόσμο (εικόνες)

Λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, κάποιοι τυχεροί – εκατομμυριούχοι- προγραμματίζουν χειμερινές αποδράσεις σε πολυτελή θέρετρα για σκι.
Από το Courchevel έως τον Καναδά, η βρετανική εφημερίδα Τelegraph
παρουσιάζει τα καλύτερα σαλέ στον κόσμο.

Στο Val d’Isere των γαλλικών Αλπεων, το Chalet Le Rocher διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες, όπου μπορούν να καταλύσουν έως και 14 άτομα. Στις παροχές του περιλαμβάνονται εκτός των άλλων εσωτερική πισίνα, υπαίθριο υδρομασάζ, γυμναστήριο και χαμάμ. Ξεχωρίζει το υπέροχο καθιστικό με την ξύλινη επένδυση. Οι  τιμές κατά την υψηλή τουριστική περίοδο κυμαίνονται γύρω στις 91.000 στερλίνες (15.000 σε low season) την εβδομάδα.

Το νεόκτιστο Chalet One Oak βρίσκεται στο χωριό Combloux, κοντά στην περιοχή Megeve της Γαλλίας. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 12 άτομα.

Τα γεύματα στο εστιατόριο του Chalet One Oak είναι υψηλής γαστρονομίας. Το κόστος διαμονής στο σαλέ κυμαίνεται από £21.551 έως £12.198 την εβδομάδα.

Στο Courchevel, το 1000 τ.μ Chalet Ormello διαθέτει πισίνα, παροχή μασάζ και σινεμά.

Στις 9 κρεβατοκάμαρες του Οrmello μπορούν να κοιμηθούν 15 άτομα. Οι ένοικοι έχουν τον προσωπικό τους σεφ, ρεσεψιονίστ, οδηγό και υπηρετικό προσωπικό. Είναι διαθέσιμο για €120,000 την εβδομάδα.

Στη Megève της Γαλλίας, το Les Chalet des Fermes de Marie έχει πέντε δωμάτια, καθένα από τα οποία έχει το δικό του spa. Tο master bedroom καλύπτει όλο τον πρώτο όροφο και έχει υπέροχη θέα. Οι τιμές ξεκινούν από €27.000 για επτά νύχτες.

Περισσότερα σαλέ δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου