ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στην κορυφή της λίστας του Forbes η Μπιγιονσέ

Δείτε πόσα βγάζουν..
Καταρτίστηκε η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με την ντίβα της pop Μπιγιονσέ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας
και τις αποδοχές της μέσα στο 2014 να υπολογίζονται στα 115 εκατ. δολάρια προ φόρων.


Αν και μόλις 33 ετών, η Μπιγιονσέ έχει καταφέρει όχι μόνο να ξεχωρίσει από το γυναικείο συγκρότημα "Destiny's Child", αλλά και να κάνει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Πάντως, και παρά την πορεία της που διαγράφεται λαμπρή, η ίδια δηλώνει πως παραμένει ένα απλό κορίτσι. Η ίδια κατάφερε μέσα σε μόλις μια χρονιά να διπλασιάσει το ποσό των εσόδων της και να "εκτοπίσει" από την πρώτη θέση τη Μαντόνα, η οποία φέτος δεν κατόρθωσε ούτε καν να μπει στη δεκάδα.

Πάντως, εκτός από τη Μαντόνα και η Lady Gaga "έπεσε" από τη δεύτερη στην ένατη θέση φέτος, με απολαβές ύψους 33 εκατ. δολαρίων.

Με μεγάλη διαφορά από τη Μπιγιονσέ, στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η 24χρονη τραγουδίστρια Τaylor Swift, με ετήσια κέρδη που αγγίζουν τα 64 εκατ. δολάρια. Ακολουθεί η 35χρονη τραγουδίστρια Pink με 52 εκατ. δολάρια.

Η Ριάνα, που βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται, ακολουθεί με κέρδη 48 εκατ. δολάρια μέσα στο 2014. Μάλιστα, η 26χρονη ποπ τραγουδίστρια ζήτησε ένα δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα: Να βρει έναν νέο σύντροφο μετά το χωρισμό της με το ράπερ Drake, όπως δήλωσε στο περιοδικό Elle, για το όποιο φωτογραφήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου