ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η Κιμ Καρντάσιαν ολόγυμνη πριν και μετά το Photoshop [εικόνες]

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι γυμνές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν πριν περάσουν από το χέρι του ανθρώπου που τις... επεξεργάστηκε στο Photoshop.
Ο ξένος τύπος φρόντισε να «ξεμπροστιάσει» την Κιμ και τον φωτογράφο ΖανΠολ Γκουντ φέρνοντας στο φως την πραγματική εικόνα του κορμιού της που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που παρουσιάστηκε στη φωτογράφιση.


Φυσικά, ένα έμπειρο μάτι αμέσως θα καταλάβει πως και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν δημιουργία του Photoshop, καθώς ο άνθρωπος που τις κυκλοφόρησε επεξεργάστηκε την ήδη επεξεργασμένη εικόνα για να την φέρει πιο κοντά στην πραγματικότητα. Θα παρατηρήσετε πως το πρόσωπο της Κιμ είναι ίδιο και στις δύο φωτογραφίες, πράγμα ανέφικτο σε μια φωτογραφία πριν και μετά του ρετούς.

Το κορμί της Καρντάσιαν πάλι, δεν έχει καμία σχέση. Στην επίσημη φωτογράφιση η μέση της περσόνας είναι αφύσικα λεπτή, τα οπίσθιά της ολοστρόγγυλα και η πλάτη της εμφανώς αδυνατισμένη. Στις υποτιθέμενες αρετουσάριστες φωτογραφίες, ναι μεν το κορμί της Καρντάσιαν είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση το Photoshop βγάζει μάτι.

Όπως και να έχει πάντως, η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να «Σπάσει το Ίντερνετ», ακριβώς όπως το απαιτούσε η φωτογράφιση και να κάνει χιλιάδες κόσμο να ασχολείται με αυτήν και τα... οπίσθιά της. Καθόλου άσχημα.





koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου