ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Θρήνος για την 28χρονη Ιωάννα που έχασε την ζωή της στην καραμπόλα (pics)

Η άτυχη κοπέλα ταξίδευε από τη Λάρισα προς Αθήνα για να συμμετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ για την «Κιβωτό του Κόσμου» - Ξεσπά ο πατέρας της: «Δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί μου».



Ενώ οι αρχές προσπαθούν να βρουν τα αίτια της φονικής καραμπόλας που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σχηματάρι, η πόλη της Λάρισας θρηνεί για τον άδικο χαμό της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα.
 
Πρόκειται για την Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η οποία σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ήταν κόρη του γνωστού διαιτητή ποδοσφαίρου και υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, Κοσμά Γιαννακόπουλου.


«Έσβησε» στην άσφαλτο η Ιωάννα της… αγάπης και της προσφοράς
«Μη ξεχνάς να χαμογελάς»… Ήταν μία από τις τελευταίες αναρτήσεις που η 28χρονη Ιωάννα πριν λίγο καιρό είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κάτι που όπως όλοι όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό, ευαίσθητο και σπάνιας αξίας πλάσμα την προσδιόριζε απολύτως. Με ευτυχισμένα παιδικά χρόνια εκείνη και η αδελφή της μεγαλώνουν με πολύ αγάπη και στοργή από τους γονείς τους οι οποίοι μαθαίνουν στα κορίτσια τους από πολύ νωρίς τη σημασία της ομαδικότητας, της συλλογικότητας και της προσφοράς σε κοινωνικό επίπεδο. Άλλωστε ο πατέρας της είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου και υπάλληλος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας. Ο κ. Κοσμάς εργάζεται νύχτα μέρα για τα κορίτσια του τα καμάρια του. Η Ιωάννα είναι εκείνη που του μοιάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτήρα. Μαθαίνει τη σημασία του να μπορεί κανείς να προσφέρει και να μοιράζεται από πολύ νωρίς. Ήδη λίγο μετά την εφηβεία της ψάχνει διεξόδους και τρόπους έκφρασης του περισσεύματος αγάπης που έχει η ίδια εισπράξει και που θέλει να το διοχετεύσει και σε άλλους ανθρώπους. Αγαπά τα ζώα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα κακοποιημένα ζώα αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η αγάπη που έχει για τα παιδιά. «Τα παιδιά ήταν για εκείνη η ίδια η ζωή, τα λάτρευε, αυτό ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο να κάνει τη δική της οικογένεια, ήθελε πολλά παιδιά, ήθελε να δώσει αγάπη, μόνο αγάπη», θα πουν φίλοι της που δε μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το τραγικό περιστατικό.


Ταξίδευε για να δώσει χαρά στα παιδιά της «Κιβωτού»
Η Ιωάννα συμμετέχει συνεχώς σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και φαίνεται να είναι πολύ αφοσιωμένη και προσηλωμένη σε αυτούς που η ίδια βλέπει ότι αξίζει να διοχετεύσει όση θετική ενέργεια έχει. Και έχει πολλή μεγάλη ενέργεια. Οι φίλοι της τη λατρεύουν, οι γονείς της την καμαρώνουν, η αδελφή της είναι ο κόσμος της ο ίδιος και οι δυο βαθιά ενωμένες και με μία πολύ δυνατή σχέση. Η μία στήριγμα της άλλης. Πριν λίγο καιρό με πολύ ενθουσιασμό προετοίμαζε αυτό το ταξίδι στην Αθήνα για μία φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδάκια της «Κιβωτού». Ναι για μια ακόμη φορά θα ήταν παρούσα εκεί που ένιωθε ότι ανήκει, εκεί που χρειαζόταν τη δική της παρουσία για να γεμίσει με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν με αγάπη, όνειρα και ελπίδα τα παιδάκια της «Κιβωτού». Ένα ταξίδι που το περίμενε με λαχτάρα. Δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα ήταν ο τελευταίος της προορισμός...
Το τελευταίο ταξίδι
«Ξεκίνα την ημέρα σου με τη σκέψη ότι κάτι καταπληκτικό θα συμβεί», ένα άλλο σχόλιο στον τοίχο της που αποδεικνύει πως η ίδια αντιλαμβανόταν τη ζωή. Το απόγευμα της Παρασκευής όμως δυστυχώς το χαμόγελο της Ιωάννας θα πάγωνε μετά τη μοιραία καραμπόλα που θα έκλεινε με τρόπο φρικτό το δικό της σενάριο ζωής.

Η Ιωάννα επέβαινε ως συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο που από τη σύγκρουση καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΙΧ ήταν και δύο φίλοι της μια κοπέλα και ένας 29χρονος, ο οποίος οδηγούσε. Και οι δυο τους τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση, ωστόσο, σε πιο σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο άντρας ο οποίος νοσηλεύεται τώρα στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα. Η Ιωάννα στάθηκε άτυχη. Παρά το γεγονός ότι απεγκλωβίστηκε από το όχημα και έδωσε σημεία ζωής τελικά άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για τον θάνατο της Ιωάννας.

Το ξέσπασμα του πατέρα της Ιωάννας στο protothema.gr
«Πήγα στη Χαλκίδα και είδα το παιδί μου στο θάλαμο. Στο ψυγείο μέσα. Δεν είμαι καλά, είμαι ένα ράκος» ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα της άτυχης 28χρονης, Κοσμά Γιαννακόπουλου.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν μπορεί να θρηνήσει το παιδί του εάν δεν γίνει η νεκροτομή αφού εκείνος επέστρεψε στην Λάρισα και το παιδί του θα μεταφερθεί για νεκροψία στην Αθήνα τη Δευτέρα διότι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν δουλεύουν το Σαββατοκύριακο.

«Ούτε η κηδεία δεν ξέρω πότε θα γίνει. Εσείς πέστε μου. Δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες το Σάββατο και την Κυριακή και θα περιμένουμε την Δευτέρα για την νεκροτομή. Τι πράγματα είναι αυτά;» ανέφερε με πόνο για την κατάσταση την οποία βιώνει.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου