ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Biancoverde: Πως θέλει ο κόσμος του Πυρσού την ομάδα;

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ομάδα του Πυρσού και ειλικρινά δεν νιώθουμε άνετα από το κλίμα που πάει να
διαμορφωθεί σε βάρος ανθρώπων που έχουν προσφέρει.
Θυμόμαστε το διάστημα που δεν υπήρχε καμία διοικητική εξέλιξη για τον Πυρσό, τότε που όσοι έδειχναν κάποιο ενδιαφέρον, ήταν αδύνατο να αντέξουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας. Τότε εμφανίζεται μια ομάδα επενδυτών και αναλαμβάνουν την ομάδα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ξέρετε πως η συμμετοχή του Πυρσού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δεν γίνεται με αέρα, το αντίθετο μάλιστα, απαιτεί κάποιο σεβαστό ποσό. Άρα εδώ ξεκινάει η προσφορά, γεγονός που εμάς δε μας αφήνει αδιάφορους.
Το ζήτημα τώρα είναι, πως θέλει ο κόσμος του Πυρσού την ομάδα; Επίσης βασικό είναι γιατί αφήνει ανθρώπους που δεν ξέρουν, ούτε την ιστορία του, να διαμορφώνουν ένα κλίμα που δεν ευνοεί για βήματα προς τα εμπρός.
Οι ώρες που περνάει η ομάδα του Πυρσού είναι πολύ δύσκολες και πολύ πιθανό η ομάδα να βρεθεί αγωνιστικά στα αζήτητα όχι μόνο στο άμεσο μέλλον, υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό για όσους κλείνουν το μάτι σε αυτήν την εξέλιξη. Ο Πυρσός είναι η ομάδα που έγραψε ιστορία όχι μόνο για τα κατορθώματα του εντός των γηπέδων και όσοι δεν το καταλαβαίνουν, ας αφήσουν τους επόμενους να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους τους.



biancoverde


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου