ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία μέσα στο Δεκέμβη για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΟΝΙΑ στην Ιστορία...

ΑΕΤΟΣ1: Γράφουμε και καμιά μακ@κι@ για να περνά η ώρα...
 
Όλα τα προγνωστικά στοιχεία του...
Greek-Weather.Org,
συγκλίνουν στο γεγονός ότι από τις 11-12 Δεκεμβρίου, μέχρι και τα Χριστούγεννα περίπου, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία αλλεπάλληλα πολικά καιρικά συστήματα θα εισχωρήσουν στην Ευρώπη, με πορεία προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.


Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα μας στο παραπάνω χρονικό διάστημα, με πολλά χιόνια κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα αλλά και σε πεδινές περιοχές μόνο της βόρειας Ελλάδας.

Είναι αλήθεια πως μετά από αυτή την άνοδο που θα έχουμε στις αρχές Δεκεμβρίου, ο καιρός θα αλλάξει άρδην στην Ευρώπη, με τη καιρική κυκλοφορία, να επιτρέπει πλέον όλο το ψύχος από το βόρειο πόλο και τη Σιβηρία, να κατέβει στη κεντρική και ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη. Μπορεί όμως, κάτι τέτοιο να συμβεί στη χώρα μας για 1-2 μέρες το πολύ αλλά να χιονίσει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα πάρα πολύ, με αρνητικές θερμοκρασίες ρεκόρ για τη χώρα μας.

Το Greek-Weather.Org, εξετάζει σοβαρά τα τελευταία προγνωστικά του στοιχεία, τα οποία δείχνουν ουσιαστικά βαρυχειμωνιά στη χώρα μας μέσα στο δεύτερο δεκαήμερου του μήνα αυτού.

Από τις 11 με 12 Δεκεμβρίου λοιπόν, ως και τις 23-24 Δεκεμβρίου, περιμένει το Greek-Weather.Org, να έχουμε καταστάσεις βαρυχειμωνιάς σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας αν όχι σε όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου