ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το δικαστήριο αποφάσισε: Το παιδί είναι δικό του!

Το τελευταίο δικαστικό επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την 49χρονη κοινωνιολόγο Ουρανία Τουτουνζή, μητέρα -σύμφωνα με την τελευταία δικαστική απόφαση
που δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου- του δεκάχρονου σήμερα, εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, διαδραματίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών.


Ο γνωστός ερμηνευτής έπαιξε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το τελευταίο του χαρτί στη μάχη του DNA, καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης, ισχυριζόμενος πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του.

Το δικαστήριο πάντως που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 για να δικάσει την υπόθεση, απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του Πασχάλη και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτησή του... «δείχνοντας» τον τραγουδιστή ως πατέρα του παιδιού της 49χρονης και κλείνοντας έτσι τον παλιό κύκλο μιας διαμάχης που κρατάει πολλά χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τελική ετυμηγορία όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά μαζί με την απόρριψη της αίτησης του, ο Πασχάλης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα, που ορίστηκαν στα 600 ευρώ.



magdasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου