ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ποιοι βουλευτές εμπλέκονται σε υποθέσεις με μίζες;

Εδώ και πολλές ημέρες διακινούνται στους διαδρόμους και τα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες για εμπλοκή πολιτικού ή πολιτικών και μάλιστα εν ενεργεία σε υποθέσεις με μίζες.



Είχαμε γράψει εδώ στο antinews σε ανύποπτο χρόνο ότι μπορεί να σκάσει σκάνδαλο ανάλογο με εκείνο στο οποίο εμπλέκεται ο Καρατζαφέρης. Και τα λεφτά είναι πάρα πολλά.

Όμως, όλο αυτό τον καιρό πολλοί αναρωτιούνται: Μα αφού υπάρχουν οι υποθέσεις, οι φάκελοι είναι γεμάτοι στοιχεία και πλήρως διασταυρωμένοι, γιατί δε βγαίνουν στο φως; Γιατί δηλαδή ενώ το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του χαρτιά – φωτιά με μίζες και πολύ βαρείς φακέλους, τα στοιχεία δεν πηγαίνουν στη δικαιοσύνη ώστε να αποκαλυφθεί ο μεγάλος φωνακλάς και να μάθουμε όλοι το ρόλο που παίζει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews λοιπόν, υπάρχουν τέσσερις τουλάχιστον εν ενεργεία βουλευτές, πολύ βαριά ονόματα που εμπλέκονται σε περίεργες υποθέσεις. Δε λέμε ότι είναι και κατηγορούμενοι, αυτό ας το αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Λέμε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για περίεργο πλουτισμό, για υπεράκτιες εταιρείες και για «ανοίγματα» που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Η αποκάλυψη των ονομάτων θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, όμως, οι αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές καθώς δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Εδώ δεν κάνει κουμάντο ο Χαϊκάλης με τον Καμμένο και τον Λαζόπουλο για να στηθεί μια κωμωδία. Όταν υπάρχουν υποθέσεις πρέπει να δένονται απόλυτα και να μην υπάρχουν σκιές. Ίσως και γι’ αυτό δεν έχουν βγει στο φως.

Όμως, λέμε το εξής: Αν τελικά βρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης είναι ικανά να διαλύσουν το πολιτικό σύστημα. Και κυρίως να βάλουν στη θέση τους ορισμένους που κόπτονται για την Ελλάδα και τη σωτηρία της και από την άλλη εμπλέκονται σε πολύ σοβαρές υποθέσεις δωροδοκίας.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου