ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πώς μια σέξι ρωσίδα κατάσκοπος προσπάθησε να αποπλανήσει τον Σνόουντεν


Η γνωστή σέξι ρωσίδα κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν προσπάθησε να αποπλανήσει τον πληροφοριοδότη Έντουαρντ Σνόουντεν, λαμβάνοντας οδηγίες κατ 'ευθείαν από το Κρεμλίνο,
σύμφωνα με ένα αποστάτη. Ο Μπόρις Καρπίτσκοφ, ένας πρώην πράκτορας της KGB, ισχυρίζεται ότι το σχέδιο ήταν η 32χρονη Τσάπμαν να κρατήσει τον 31χρονο Σνόουντεν στη Μόσχα, έτσι ώστε οι Ρώσοι πράκτορες να μπορούν να τον ανακρίνουν σχετικά με τα μυστικά των ΗΠΑ.


Ο Σνόουντεν και η Τσάπμαν συναντήθηκαν μόνο μία φορά, είπε ο Καρπίτσκοφ. Αλλά η Τσάπμαν έδωσε συνέχεια στη συνάντηση του περασμένου έτους με ένα tweet που έκανε τον γύρο του κόσμου. «Σνόουντεν», έγραψε, «θα με παντρευτείς;»! Σύμφωνα με τον Καρπίτσκοφ, ήταν όλα μέρος του σχεδίου. «Ο Σνόουντεν όμως ανησυχούσε για τις συνέπειες» είπε ο πρώην πράκτορας στην London Sunday People. «Αν ο Σνόουντεν είχε δεχτεί θα μπορούσε να πάρει την ρωσική υπηκοότητα. Αυτό θα τον εγκλώβιζε στη Ρωσία. Ως πολίτης της, θα χρειαζόταν άδεια για να φύγει». Πέρυσι, η Τσάπμαν (η οποία έχει εξελιχθεί σε κατάσκοπο-σταρ διεθνούς βεληνεκούς) αποχώρησε από συνέντευξη του NBC στη Μόσχα, αρνούμενη να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την πρόταση στον Σνόουντεν.
Η ρωσίδα κατάσκοπος έγινε γνωστή το 2010, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέρος μιας ομάδας ρώσων πρακτόρων στις ΗΠΑ. Οι σέξι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral στο Διαδίκτυο. Λίγο μετά την αποκάλυψή της, απελάθηκε στη Ρωσία με εννέα ακόμα κατασκόπους, ως μέρος μιας μαζικής ανταλλαγής. Προτού γίνει γνωστή η ταυτότητά της, η Τσάπμαν, η οποία είναι κόρη ενός Ρώσου διπλωμάτη, εργάστηκε ως κτηματομεσίτρια στη Νέα Υόρκη. Μετά την επιστροφή της στη Ρωσία εργάστηκε ως μοντέλο, έγινε το «πρόσωπο» μιας τράπεζας της Μόσχας και προσχώρησε στην ηγεσία της νεολαίας του κόμματος του Κρεμλίνου.
Ο Σνόουντεν άφησε τη επί χρόνια φίλη του, Λίντσεϊ Μιλς, στη Χαβάη, όταν έφυγε από τις ΗΠΑ και του χορηγήθηκε άσυλο στη Μόσχα, τον Αύγουστο του 2013. Επανασυνδέθηκε με τη Μιλς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στη Ρωσία. Ο Σνόουντεν έχει άδεια παραμονής τριών ετών στη Ρωσία, ενώ φυσικά ακόμα καταζητείται στις ΗΠΑ.



nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου