ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ένα - ένα τα κάστρα στα οποία ήθελε να στηριχθεί ο Τσίπρας καταρρέουν

Πρώτα ήταν το παράδειγμα προς μίμηση που είχε αναφέρει στη Βουλή, η Αργεντινή. Με το ζόρι κρατιέται στη ζωή και με πολύ κόπο δε βγαίνουν ξανά στους δρόμους οι κατσαρόλες.



Την Πέμπτη η Fitch υποβάθμιση και τη Βενεζουέλα λέγοντας μάλιστα ότι είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας λόγω τιμών του πετρελαίου. Ο καημένος ο Νικόλα Μαδούρο, ο φίλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κάνει καμιά αιματοχυσία για να ξεχάσει ο κόσμος την πίκρα του.

Και τέλος, ήρθε και η Ρωσία να αποτελειώσει τον σοσιαλιστικό παράδεισο του κ. Τσίπρα. Το «ξανθό γένος» όχι μόνο δε θα μας σώσει αλλά αντίθετα είναι έτοιμο και να μας πουλήσει. Πάει χαμένη και η ελπίδα του συντρόφου Τόλιου του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε να πάμε να δανειστούμε καμιά 30αριά δις από τη Ρωσία. Η οικονομία της κατάρρευσε και ο Πούτιν χθες προανήγγειλε σκληρή λιτότητα για τουλάχιστον δύο χρόνια ενώ το ρούβλι έχει κατρακυλήσει. Ελπίζουμε οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ να μη θέλουν να πάρουμε το δάνειο σε ρούβλια.

Κι έτσι, τι θα κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα; Χωρίς πετρέλαιο από τα συντρόφια της Μπολιβιαριανής επανάστασης; Χωρίς το παράδειγμα της Αργεντινής και χωρίς τα ρούβλια του «ξανθού» σωτήρα πώς θα πορευτούν στην αρένα των αγορών;

Ειδικά για την περίπτωση του Πούτιν καλό είναι να παραδειγματιστούν κι άλλοι φιλορώσοι. Μόλις ο «τσάρος» έκλεισε συμφωνία με τον Σουλτάνο Ερντογάν ξέχασε δεσμούς, φιλίες, κοινές θρησκείες. «Μακεδονία» αποκάλεσε τα Σκόπια και Βόρεια Κύπρο τα Κατεχόμενα, ξεχωρίζοντάς τα από το ελεύθερο κράτος της Νότιας Κύπρου. Έτσι για να μαθαίνουμε τι σημαίνει διπλωματία, γεωπολιτικά συμφέροντα και αλλαγές σχέσεων ανάλογα με τα συμφέροντα των ισχυρών.

Περιμένουμε με αγωνία, πάντως, την τοποθέτηση των «υπουργών Εξωτερικών» του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά της παντογνώστριας Ρένας Δούρου που είχε κάνει ανοίγματα και στους συνεχιστές της Μπολιβαριανής επανάστασης.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου