ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ξέχασε ο κυρ Φώτης ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος για τον τόπο;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ακούγεται λοιπόν ότι ο Κουβέλης έχει συζητήσει με τον Τσίπρα για να διαλύσει τη ΔΗΜΑΡ, να ενωθούν οι δυνάμεις τους, αυτός να μπει πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια,
αν κάνει κυβέρνηση ο Τσίπρας να γίνει ο κυρ Φώτης Πρόεδρος της Βουλής.

Ακούγεται ότι έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις των δύο γραμματέων των κομμάτων, του Δ. Βίτσα και του Θ. Θεοχαρόπουλου και έχουν λέει συμφωνήσει για κοινή κάθοδο στις εκλογές. Μόνο που δεν μπορούν να το κάνουν ως συνασπισμό διότι ο εκλογικός νόμος δίνει το μπόνους των 50 εδρών σε κόμμα και όχι σε συνασπισμό. Έτσι λοιπόν σκέφτονται να βάλουν λουκέτο στην Αγίου Κωνσταντίνου και να έρθουν οι Δημαρίτες με τα παντελόνια κατεβασμένα στην Κουμουνδούρου.
Όπως θα θυμούνται πολλοί, λίγα χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το συνέδριο του Συνασπισμού που ο κυρ Φώτης και η παρέα του πήραν το σακάκι τους και αποχώρησαν διότι δεν ήθελαν να έχουν σχέση με ένα κόμμα που ουδεμία επαφή με την ευρωπαϊκή αριστερά είχε. Και έχει θα λέγαμε εμείς.
Άραγε ο κυρ Φώτης δεν είναι αυτός που έλεγε ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος για τον τόπο; Σας θυμίζουμε την εξής ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ στις 7 Απριλίου 2013: «Ο κ. Τσίπρας με τις σημερινές του δηλώσεις συνεχίζει το καθημερινό του ρεσιτάλ πολιτικής ανευθυνότητας. Σταθερή πια και μοναδική του επωδός, η επένδυση στην καταστροφή της χώρας. Δυστυχώς η ανυπαρξία από μέρους του οποιουδήποτε σχεδίου για το μέλλον του τόπου δεν τον καθιστά απλώς επιπόλαιο, αλλά και επικίνδυνο».
Ας σας θυμίσουμε και τι έλεγε ο Τσίπρας για τη ΔΗΜΑΡ το 2012: ««Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς είναι δυνατόν και η ηγεσία του ΚΚΕ, αλλά και η ηγεσία αυτού του νέου μορφώματος, της ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη, να θεωρούν ως πρώτο συμφέρον να έχουν περισσότερες έδρες και να αυξήσουν τα ποσοστά τους και δευτερεύον το αν θα σωθεί ή όχι η χώρα».
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι έχουν δώσει τα χέρια και σκέφτονται συμμαχίες, μοιράζουν θέσεις στα ψηφοδέλτια και προεδρεία της Βουλής; Ντροπή. Και καλά ο Τσίπρας τη δουλειά του θέλει να κάνει και ψάχνει για θύματα. Ο Κουβέλης δεν αισχύνεται; Τόσο πάθος για την εξουσία;
Με δημοσίευμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ήδη 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν εκφράσει πρόθεση να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, ενώ το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Φώτης Κουβέλης και άλλα στελέχη του κόμματός του να κατέβουν στις εκλογές ως συνεργαζόμενοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, διαλύοντας τη Δημοκρατική Αριστερά.
Αυτό είναι το σχέδιό τους; Αυτές τις υπηρεσίες θα προσφέρουν στην πατρίδα; Οι ίδιοι που πήραν μια ιστορική απόφαση το 2012 και μπήκαν στην κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα και να μη χρεοκοπήσει, τώρα θα μπουν στην κυβέρνηση Τσίπρα για να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη;
Ο κ. Κουβέλης είναι γνωστός για τα παιχνίδια του . Ίσως το μόνο που μπορεί να προσφέρει τώρα που οδήγησε το κόμμα του στην ανυπαρξία είναι να συμβάλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να μην πάει η χώρα σε καταστροφικές εκλογές. Ας κάνει τουλάχιστον αυτό το αυτονόητο χρέος για την Ελλάδα.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου