ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: Υπάρχουν φωτογραφίες του Τσίπρα με Μ.Λάτση και Γ.Αγγελοπούλου

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή όταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε σε μυστικό δείπνο Τσίπρα με Μ. Λάτση και Γ. Αγγελοπούλου.
Το θέμα είχε αποκαλυφθεί πριν μερικές ημέρες αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαψεύσει ένα τέτοιο γεγονός κάνοντας λόγο για προβοκάτσια.


Όμως, η καταγγελία του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει νέες διαστάσεις στο θέμα. Ο κ. Κουκουλόπουλος απαντώντας στον Νίκο Βούτση στη Βουλή ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για διαπλοκή είπε: «Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!».

Η φράση του αναπληρωτή υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αμηχανία στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ορισμένους να του απαντούν: «Να τις καταθέσετε, αλλιώς αυτά που λέτε είναι συκοφαντία».

Ωστόσο, ο κ. Κουκουλόπουλος τις απέκρουσε λέγοντας προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ας το διαψεύσει ο πρόεδρός σας από το βήμα της βουλής και μετά εμείς θα βγάλουμε τις φωτογραφίες».

Αν όντως υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες ο κ. Τσίπρας θα έχει εξευτελιστεί πλήρως. Όχι γιατί συναντήθηκε με τις εν λόγω κυρίες. Καλά έκανε, γούστο του και καπέλο του. Αλλά γιατί το απέκρυψε και όταν αποκαλύφθηκε το θέμα μίλησε για συκοφαντίες.

Απάντηση M. Λάτση

Θέση στην καταγγελία του Π. Κουκουλόπουλου για το «μυστικό δείπνο» του Αλέξη Τσίπρα στο Salon de Bricolage, πήρε η Μαριάννα Λάτση με ανακοίνωσή της. Η κ. Λάτση, που φέρεται ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Γ. Αγγελοπούλου «αδειάζει» τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης καθώς το διαψεύδει κατηγορηματικά σε ότι αφορά την καταγγελία του ότι υπάρχουν φωτογραφίες της συνάντησης. «Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι “φωτογράφοι” και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Λάτση έχει ως εξής:

«Η κ. Μαριάννα Ι. Λάτση έκανε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2014, την ακόλουθη δήλωση:

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης.

Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι “φωτογράφοι” και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».


Antinews με πληροφορίες από imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου