ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Του χρόνου τέτοια μέρα, τρόικα θα σε έχω ξεχάσει

Δηλαδή τώρα πρέπει να έχουμε νταλκά για την επιστροφή της τρόικας; Σαν την απατημένη σύζυγο κάνει που θέλει να τα πάρει όλα από τον «άπιστο».
Για «βελούδινο» διαζύγιο ξεκινήσαμε και κοντεύουμε να γίνουμε από δύο χωριά, τροϊκανοί. Της λέει ο άντρας ο σωστός, ο άτυχος, θα πάρεις ότι έχεις δώσει όλα αυτά τα χρόνια του πενταετούς κολασμένου έγγαμου βίου, συν τον νόμιμο τόκο. Να τα βρούμε συναινετικά, να μη μας τα φάνε τα κοράκια των αγορών δηλαδή. Το πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει, αν δεν δεις να διατηρείται, θα πέσουμε σε χειμερία νάρκη και θα φτάσουμε τους φόρους στο 100% των εισοδημάτων.

Η Εφορία θα γίνει συνώνυμο της «προστασίας», ΦΠΑ ενιαίος στο 51%, η κοινωνική ασφάλιση θα γίνει κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας, οι συνταξιούχοι θα κλειστούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, για να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Το αστείο παράγινε με τους «πιστωτές», επεισόδια της Λάμψης του Φώσκολου, που και ογδόντα επεισόδια να είχες χάσει η πλοκή βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Εκτός κι αν όλος ο ντόρος γίνεται για να βρεθεί μια νέα Κυβέρνηση, μέσω εκλογών ή άνευ, με νέα χρονοδιαγράμματα και στόχους, που στην ουσία θα διαιωνίσουν την παρέμβαση των δανειστών στη χώρα.
Στο ίδιο σημείο μας οδηγεί και το γεγονός ότι γίνεται εδώ και μήνες "τζόγος" με την Προεδρική Εκλογή, με αποστάτες, κουμπαράδες και άλλα διηγήματα. Οπότε τα σενάρια είναι δύο: συνεχίζουμε το μαρτύριο του Σίσυφου, ή παίζουμε τα ρέστα μας με στόχο του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε ξεχάσει την τρόικα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για άγρια ζώα και ροδαλές δημοσιογράφους που ερεθίζονται.



Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου