ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Βενιζέλος σε Τσίπρα: «Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ... με το που αναλάβεις...»

Βενιζέλος: «Μα, τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σ...; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή».



Τσίπρας: «Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σ...; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά»

Βενιζέλος: «Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ... με το που αναλάβεις...».

Αυτός είναι ο διάλογος που έγινε κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών πρόσφατα, σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα. Αν και κανείς δεν τον άκουσε να εικάσουμε ότι πρόκειται για διαρροή από την πλευρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ή να είναι...ελεύθερη μετάφραση.

Όμως, είναι και ένας διάλογος που γίνεται παντού. Είτε με πολιτικούς είτε με απλούς ανθρώπους που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείχνει ότι κάποιοι, δυστυχώς πολλοί, στην Κουμουνδούρου δεν έχουν αντιληφθεί που πάνε και τι τους περιμένει.

Βεβαίως είναι δημοκρατικό δικαίωμα να εκλεγούν και να κυβερνήσουν. Όμως, θα έπρεπε να έχουν κατά νου κι ένα σχέδιο. Η διακυβέρνηση μιας χώρας, και μάλιστα μιας χώρας σε κρίσιμη κατάσταση, δεν είναι παιχνιδάκι. Ούτε χορός με νταούλια που λέει και ο Τσίπρας. Ο οποίος θα πρέπει να καταλάβει ότι θα τον ξεσκίσουν αν αρχίσει όλα αυτά τα επαναστατικά. Και για τον ίδιο δεν μας ενδιαφέρει ουδόλως. Για τη χώρα που θα υποστεί πατατράκ πρέπει να ασχοληθούμε όλοι σοβαρά.

Αν λοιπόν ο Τσίπρας δε θέλει να τον γ... όπως λέει και ο Βενιζέλος, οφείλει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Να μαζέψει κατ' αρχάς τα «μαντρόσκυλα» της δραχμής. Να καταθέσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την οικονομία. Να εγκαταλείψει τις ψευτομαγκιές και να δώσει μάχη για την Ελλάδα μέσα στο παγκόσμιο οικοδόμημα. Αλλιώς τα σκ... θα είναι το χειρότερο που θα βρει μπροστά του ο Τσίπρας.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου