ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Φ.Σ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Φ.Σ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ-ΚΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ

                         29-11-2014
Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος που για ακόμα μια φόρα αποδεικνύουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει μέλλον στα Γρεβενά .
Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν είναι θύματα οι διαιτητές αλλά θήτες. Από το 1ο λεπτό έως το 94ο λεπτό η 1η βοηθός κ Σιούμπουρα κ ο διαιτήτης του αγώνα κ. Ρίγγος είχαν να ασχοληθούν με τον πάγκο των 2 ομάδων κ όχι με τον αγώνα μέσα στις γραμμές.
Καλές είναι οι καταγγελίες και οι τιμωρίες της ΕΠΣΓ και του συνδέσμου διαιτητών για επιθέσεις προς αυτούς πράγμα που καταδικάζουμε κ εμείς Και αυτό το αποδείξαμε και σήμερα σαν ομάδα που πάρα την τραγική διαιτησία με εξαίρεση της 2ης βοηθού κ Χερίδου στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με την ομάδα του Κτ.Καληράχης δεν ακούστηκε ούτε μια χυδαιολογία από τα μέλη της ομάδας.Αποκορύφωμα σ 'ολο αυτό είναι η φάση του 39ο λεπτού που αποβλήθηκε ''καλώς'''ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που βρισκόταν στον πάγκο Η. Καραλιόλιος επειδή λογομάχησε με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα αναφέρει στο φύλο αγώνος ο κ. Ρίγγος μετά από υπόδειξη της 1η βοηθού κ Σιούμπουρα (έβρισε τα θεία αναφέρει το φύλο αγώνος). Το μόνο που κατάφερε η κ Σιούμπουρα είναι να εκθέσει ανεπανάληπτα τον αξιολογημένο διαιτητή κ.Ρίγγο (επόπτης football league) και να προσβάλει τον παίκτη μας...Ευτυχώς ακούσανε ολοί οσοι βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι είπε ο ποδοσφαιριστής μας..Ελπίζουμε από δω και πέρα κ Σιούμπουρα να μην οριστεί σε αγώνα τη Α.Φ.Σ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ όπως επίσης να πάρει τα μέτρα της και η ΕΠΣΓ γιατί με την πάροδο του χρόνου δεν θα υπάρχει ΕΠΣΓ αν συνεχιστούν αυτές οι συμπεριφορές από όλους......



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Α.Φ.Σ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου