ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μπαχαλάκηδες

Οι στρατιές των μπαχαλάκηδων έπιασαν δουλειά. Αυτό που είχαμε προβλέψει έγινε. Μετέτρεψαν την Αθήνα σε… Βαγδάτη, ξύπνησαν μνήμες του 2008, επιχείρησαν να κάνουν τα δικά τους «Δεκεμβριανά».




Τότε υπήρχε ένα νεκρό παιδάκι που προέβαλαν ως δικαιολογία. Έπαιξαν ένα βρόμικο παιχνίδι στην πλάτη ενός άψυχου κορμιού που δεν είχαν προλάβει καν να το θάψουν και έκαψαν την Ελλάδα. Τα «Δεκεμβριανά» του 2008 ήταν μια σημαντική σελίδα στην ιστορία της χώρας. Ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν η περίοδος εκείνη που αποκάλυψε τη γύμνια της ελληνικής κοινωνίας. Τη βαθιά αξιακή κρίση που περνά. Και που ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Τότε δεν υπήρχε κρίση. Όλοι ζούσαν τη νιρβάνα της μεταολυμπιακής Ελλάδας και ούτε καν είχαν ακούσει για περικοπές, απολύσεις, μνημόνια και τρόικες. Εκείνη την εποχή μπήκαν οι βάσεις γι’ αυτό που λέμε σήμερα «νομιμοποίηση» του μπάχαλου. Μην απορείτε. Εκείνη η «οργισμένη» γενιά είναι αυτή που εντάχθηκε στα κόμματα της Αριστεράς και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει τώρα να κυβερνήσει.

Υπήρξαν κι άλλοι σταθμοί. Οι κινητοποιήσεις για τα μνημόνια, η Αθήνα που ξανακάηκε, οι νεκροί της Marfin, οι Αγανακτισμένοι στις πλατείες. Και χθες γράφτηκε μια ακόμη «μαύρη» σελίδα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Αυτά που έγιναν στην Αθήνα κυρίως αλλά και σε πολλές πόλεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα πιο «στημένα» επεισόδια, οι πιο προβλέψιμες φωτιές που άναψαν ποτέ.

Το ξέραμε όλοι, ότι θα συνέβαινε. Το φαντάζονταν όλοι ότι η πολύπαθη Αθήνα θα πλήρωνε τη μανία των κουκουλοφόρων. Το οργάνωσαν τις προηγούμενες ημέρες αναρχικοί, θαμώνες των Εξαρχείων, οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι «ευαισθητούληδες» της ψευτοεπανάστασης, ο ίδιος ο Ρωμανός. Ο καταδικασμένος για ένοπλη ληστεία τράπεζας έγινε η καλύτερη διαφήμιση των νέων «Δεκεμβριανών». Ήταν λοιπόν ένα οργανωμένο σχέδιο να προκληθεί αναταραχή. Άλλωστε όπως ξέρουμε οι κυβερνήσεις καίγονται ευκολότερα με τέτοια επεισόδια. Η Ελλάδα καίγεται, δυσφημείται η πατρίδα, καταστρέφονται επιχειρηματίες με μαγαζιά στο κέντρο, γίνονται ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, διαρρηγνύεται η ομαλή ζωή της πλειοψηφίας των πολιτών. Όλα αυτά απλά λειτουργούν ως το «φιτίλι» για να μπει βόμβα στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Αυτό ήθελαν οι άθλιοι μπαχαλάκηδες που άφησαν ξανά το στίγμα τους. Να προκαλέσουν πολιτική και κοινωνική αναταραχή ασελγώντας στην πατρίδα που τους ντύνει και τους ταΐζει. Ανθέλληνες που το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα βγάλουν τα κόμπλεξ τους φτιάχνοντας μολότοφ και καίγοντας την Ελλάδα. Άξιος ο μισθός τους, έβαλαν ένα ακόμη λιθαράκι στην κοινωνική παρακμή της χώρας.

Άραγε θα υπάρξει εκείνη η ημέρα που θα λογοδοτήσουν αυτοί οι δολοφόνοι της ίδιας τους της πατρίδας; Άραγε θα κατέβει ποτέ η κουκούλα τους και θα δούμε τα πρόσωπά τους, όπως είχε υποσχεθεί και ο Αντ. Σαμαράς;

Όχι, η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μπαχαλάκηδες. Το φαινόμενο είναι βαθύτατα πολιτικό και κοινωνικό και πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Είναι ίδιο με την τρομοκρατία και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να γίνουμε σοβαρή χώρα. Δεν πρέπει να αφήσουμε 100 ξεφτιλισμένους, δειλούς να κυριαρχήσουν και να καταστρέψουν την Ελλάδα. Και η αρχή πρέπει να γίνει άμεσα καταδικάζοντας και απομονώνοντας τους «χορηγούς» τους. Είτε είναι κόμματα, είτε συνιστώσες, είτε «κοινωνικοί φορείς», είτε άπλυτοι θαμώνες των Εξαρχείων. Ως εδώ.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου