ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη;

Η αγορά βοά ότι έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη. Δηλαδή η πιάτσα μιλάει για πολύ γνωστό πολιτικό ο οποίος πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι και ο ίδιος έχει φτιάξει… κουμπαρά ο οποίος σχετίζεται με
εξοπλιστικά προγράμματα. Λέγεται μάλιστα ότι έχουν βρεθεί τραπεζικοί λογαριασμοί και off shore εταιρεία και είναι θέμα χρόνου να κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες και βεβαίως οι διαδικασίες που προβλέπονται στη Βουλή.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστή εταιρεία έχει εμβάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε πολιτικό που πριν χρόνια ήταν βουλευτής για να προωθήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα που η ίδια ήθελε. Πρόκειται για μαύρο χρήμα που διακινήθηκε και τώρα έχει αποκαλυφθεί η ροή του χρήματος.

Δεν αποκλείεται πάντως αυτή η υπόθεση να ανατρέψει και τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο. Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι δεν θα συγκεντρωθούν 180 βουλευτές όμως η βόμβα που πρόκειται να σκάσει ίσως και μέχρι τις γιορτές μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στους σχεδιασμούς. Ίσως και γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες διεργασίες, αποχωρήσεις, τσακωμοί, απειλές και εκβιασμοί. Όμως, όλα εδώ πληρώνονται για κάποιους που εμφανίζονται ακραιφνείς αντιμνημονιακοί αλλά είναι από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Βέβαια ο λαδιάρης πολιτικός θα αρχίσει να φωνάζει ότι πρόκειται για συνωμοσία αλλά τον έχουν «δέσει» για τα καλά και χειροπόδαρα.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου