ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έλληνας Βουλευτής σε sleeping bag, στην πλατεία Συντάγματος - Ξεκίνησε την απεργία πείνας [εικόνες]




Ενας βουλευτής να κάνει απεργία πείνας και να κοιμάται σε sleeping bag στην πλατεία Συντάγματος; Σίγουρα δεν είναι μία εικόνα που έχει αντικρίσει άλλη φορά η Ελλάδα.
Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης το έκανε όμως.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανακοινώσει από το πρωί του Σαββάτου την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες από τη Συρία που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος εδώ και ημέρες, στον Νίκο Ρωμανό, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα.
Ο κ. Μιχελογιαννάκης λοιπόν έκανε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ έκανε δηλώσεις ενώ ήταν ξαπλωμένος μέσα σε sleeping bag, τυλιγμένος με κουβέρτες στην πλατεία Συντάγματος, όπου- όπως είπε- πέρασε το βράδυ.
«Η πράξη μου συνειδησιακά μου δίνει μεγάλο κουράγιο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στον Ρωμανό πρόσθεσε ότι «τα παραπολιτικά σχόλια είναι καθημερινά και πολύ άσχημα. Χαμηλού επιπέδου άνθρωποι μιλούσαν υποτιμητικά για τον Ρωμανό και θα πρόκειται για στυγνή δολοφονία ενός νέου με αριστερή παιδεία. Είναι αποφασισμένο να πεθάνει και δεν πρέπει η ελληνική κοινωνία να το επιτρέψει».





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου