ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: 19χρονη σκότωσε τη μητέρα της, στρίμωξε το πτώμα της σε βαλίτσα και αστειεύεται μέσα στη φυλακή


Οταν έγινε γνωστό πως η 19χρονη
Χέδερ Μακ από το Σικάγο, βοήθησε στη δολοφονία της μητέρας της και στη συνέχεια έκρυψε με το αγόρι της το πτώμα της σε βαλίτσα κατά τη διάρκεια διακοπών στο Μπαλί, ξέσπασε σάλος.



Ομως, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στην περίπτωση της 19χρονης που είναι 7 μηνών έγκυος, καθώς την περασμένη Πέμπτη, έπαιζε παιχνίδια, όπως κρυφτό, και γελούσε αμέριμνη με τις συγκρατούμενές της λίγο πριν φτάσει για την πρώτη της ακρόαση στο δικαστήριο του Μπαλί.





Η 19χρονη που κατηγορείται από κοινού με τον 21χρονο σύντροφό της Τόμι Σέφερ για δολοφονία εκ προμελέτης της μητέρας της Χέδερ, κατά τη διάρκεια της κράτησής της σε κελί του δικαστηρίου, πριν από την ακρόαση, έστελνε φιλιά στον Σέφερ ο οποίο κρατούταν στο απέναντι κελί και χάιδευε τη φουσκωμένη της κοιλιά. «Νιώθω θλίψη, μου λείπει. Εχει περάσει πολύς καιρός» δήλωσε η μητροκτόνος στη Daily Mail.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση στους δύο δημοσιογράφους της βρετανικής εφημερίδας που της πήραν συνέντευξη, είναι το γεγονός πως έδειχνε πλήρη αδιαφορία για τη διεξαγωγή της δίκης που αναμενόταν να ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό. Μάλιστα, αν η Χέδερ καταδικαστεί για τη δολοφονία της μητέρας της Σίλα βον Γουέις Μακ, αντιμετωπίζει ακόμη και τη θανατική ποινή.





Αργότερα, όταν στο κελί της μπήκε μια φίλη της από την Αυστραλία, η Όσαρ, η Χέδερ φρόντισε να στείλει ένα ακόμη μήνυμα στον σύντροφό της, ενώ κατά την αναμονή της για την ακρόαση στο δικαστήριο, η 19χρονη κλήθηκε να υπογράψει κάποια έγγραφα από εκπρόσωπο του αμερικανικού προξενείου στη Σουραμπάγια, που αφορούσαν χρήματα από το κεφάλαιο καταθέσεων που είχε κάνει η μητέρα της για την ίδια. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση της Χέδερ στη δίκη.

Οταν ο Σέφερ βγήκε από το κελί του με τη συνοδεία αστυνομικών και φορώντας χειροπέδες, η 19χρονη άρπαξε τα κάγκελα του κελιού της κι έκλαιγε καθώς κοιτούσε τον 21χρονο να απομακρύνεται.





Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της Γουέις Μακ βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο τεμαχισμένο μέσα σε μια βαλίτσα έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ινδονησία. Μητέρα και κόρη είχαν φτάσει στο Μπαλί στις 4 Αυγούστου και έμεναν στην κούτα πριν πάνε στο ξενοδοχείο St. Regis στην περιοχή Νούσα Ντούα, όπου σκόπευαν να παραμείνουν μέχρι τις 14 Αυγούστου.



Ο Σέφερ έφτασε στο Μπαλί στις 12 Αυγούστου και έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο σε δωμάτιο το οποίο είχε κλειστεί στο όνομα της δολοφονημένης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα της Χέδερ θύμωσε που ο Τόμι Σέφερ έμεινε σε δωμάτιο το οποίο θα πλήρωνε εκείνη κι επέπληξε τον Σέφερ προσβάλλοντάς τον με ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του, καθώς εκείνη ήταν λευκή. Ο Σέφερ είναι αφροαμερικανός, όπως ήταν και ο πατέρας της Χέδερ, ο διάσημος συνθέτης της τζαζ Τζέιμς Λ. Μακ ο οποίος πέθανε το 2006.





Ο Σέφερ κατηγορείται τώρα πως χτύπησε τη Μακ με οργή στο κεφάλι χρησιμοποιώντας μία σιδερένια φρουτιέρα, ενώ κάμερες από το λόμπι του ξενοδοχείου τους έδειχναν λίγο νωρίτερα να τσακώνονται.

Στη συνέχεια, η 19χρονη κατηγορείται πως βοήθησε τον Σέφερ να τεμαχίσει τη μητέρα της και να την βάλουν σε μια βαλίτσα για να κρύψουν το πτώμα της.










iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου