ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Οι υποψήφιες βουλευτίνες που…μαγνητίζουν τα βλέμματα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έκλεισαν τα ψηφοδέλτια και κομματικά επιτελεία κατέβασαν τα…δυνατά τους όπλα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Πρώην μοντέλα, ηθοποιοί αλλά και ωραίες πολιτικοί ανέβασαν το…θερμόμετρο στην κάλπη!
Νόνη Δούνια:
douniakom
Ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην Ελλάδα βρέθηκε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Η διεύρυνση που επιδίωκε ο πρωθυπουργός, ήρθε παρέα με τη Νόνη Δούνια. Η Νόνη Δούνια είναι υποψήφια στον Πειραιά.
Άντζελα Γκερέκου:
antzela-gerekou
Μεταγραφή – έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε η Άντζελα Γκερέκου και μάλιστα είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαράς στο μέγαρο Μαξίμου.
Κατερίνα Κάλαγκμπορ
aneks_ellin
Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ που ασχολείται ενεργά με την πολιτική τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς η πρόταση προς το πρόσωπό της έγινε από πολύ υψηλό στην ιεραρχία, στέλεχος της ΝΔ. Η ίδια θα είναι υποψήφια στη Β” Αθηνών.
Έλενα Ράπτη:
rapth
Στην Α” Θεσσαλονίκης κατεβαίνει για άλλη μία φορά η Έλενα Ράπτη. Μπορεί η παρουσία της να είναι εντυπωσιακή αλλά η ίδια θέλει να απασχολεί με το έργο της.
Όλγα Κεφαλογιάννη:
kefalogiannh5
Η…υπουργική παρουσία της μαγνήτισε τα βλέμματα, αλλά σίγουρα η Όλγα Κεφαλογιάννη θα συνεχίσει να το κάνει λόγω της κομψής παρουσίας της.


Άννα Καραμανλή:
anna-karamanli-2
Η Άννα Καραμανλή κατεβαίνει και στις εκλογές του ’15 στην Β” Αθηνών.
Έλενα Κουντουρά:
elena-kountoura
Το πρώην μοντέλο Έλενα Κουντουρά και νυν υποψήφια με τους ΑΝΕΛ, έχει…μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα. Τώρα θέλει να μετρήσει και χιλιόμετρα στη…βουλή!
Μαρία Σταυρινούδη – Σόδη
sodhkom
Αν και μπήκε στο κοινοβούλιο από σπόντα, κάθε παρουσία της…άναβε τα social media. Μάλιστα, την ημέρα της ορκωμοσίας της έκανε τον αντιπρόεδρο της βουλής, Γιάννη Τραγάκη να παραμιλάει.
Η Φωτεινή του Fame story:
foteini-tsitsigkou-570-800x426
Η Φωτεινή Τσιτσιγκού έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 1» και απέκτησε μεγάλο κοινό χάρη στην εξαιρετική φωνή της αλλά και στις κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι με πρώην συμπαίκτριές της. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Φωτεινή ασχολήθηκε ενεργά με το τραγούδι αλλά πλέον φαίνεται να την έχει κερδίσει η πολιτική.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου