ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ζώδια 2015! Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιό σας τη νέα χρονιά

ZVDIA, ΖΩΔΙΑ
Τι προβλέπουν τα άστρα για το 2015; Για ποιά ζώδια αυτή η χρονιά θα είναι εύκολη και για ποιά δύσκολη.
Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2015.




ΚΡΙΟΣ 2015

Αγαπητέ Κριέ, το 2015 έρχεται για εσένα πιο θετικό και προσοδοφόρο, σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Έχει σκοπό να σε βοηθήσει και να σε αποκαταστήσει, μετά από όλα όσα έχεις περάσει. Αυτή την χρονιά βάζεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου και στους βασικούς τομείς της. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με τον κόσμο, αλλάζεις την τακτική της διαχείρισης των χρημάτων σου, απελευθερώνεσαι από συνήθειες αρκετά βλαβερές και δίνεις μια καλύτερη κατεύθυνση στην ζωή σου την ίδια.

Ήδη ο Δίας κινείται στον Λέοντα απο τον Ιούλιο 2014 και η πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο 2015 συνεχίζοντας να σου προσφέρει την εύνοια του. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να κόψεις άφοβα τις γέφυρες του παρελθόντος και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο, για να κτίσεις το μέλλον σου. Τη χρονιά αυτή χρειάζεσαι σωστό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προνοητικότητα.

Στα συναισθηματικά θα παραμείνεις ευάλωτος και θα πρέπει να αποφεύγεις σε ώρα κρίσης, την δραπέτευση σε πλασματικές πραγματικότητες. Το 2015, καλείσαι να αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα όσο σκληρή και αν είναι. Άλλωστε αυτό σε δίδαξε και το 2014. Στα αισθηματικά ζητήματα, θα έχεις αρκετή εύνοια και τύχη. Μειώνονται τα άγχη και οι ανασφάλειές σου όσον αφορά στο γάμο ή την συντροφικότητα. Οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα είναι σημαντικές!

Επαγγελματικά, θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, αλλά απέφυγε να επηρεάζεσαι από τις φήμες ή το γενικότερο φόβο που κυριαρχεί. Είσαι από τη φύση σου ενεργητικός, έτσι δεν μένεις ποτέ σε αδράνεια κι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Δέξου την πραγματικότητα και απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες, εργοδότες ή πελάτες, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.

ΤΑΥΡΟΣ 2015

Το 2015, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ σημαντική και τυχερή χρονιά για το ζώδιό σου. Ο Δίας στον Λέοντα για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού σου και σε βοηθούν να δώσεις οριστικές λύσεις στα όσα προβλήματα επιμένουν. Οι συγκυρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την αξιοποίηση των ιδεών σου και για την ανακάλυψη καινούργιων φίλων και συντρόφων.

Είναι η χρονιά που θα οραματιστείς ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, εκμεταλλευμένος τα εξωτερικά γεγονότα και ευκαιρίες. Γίνε πιο ρεαλιστής στην διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους άλλους, ακόμα και τις στιγμές που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο ελιγμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια εξασφάλιση επιδιώξεις.

Από το φθινόπωρο και μετά ενισχύεται η τύχη, τόσο στην συναισθηματική όσο και στην υλική ασφάλεια. Η εξέλιξη της συναισθηματικής σου ζωής θέλει υπεύθυνη αντιμετώπιση από εσένα τον ίδιο, ανανέωσε την εμφάνιση σου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να φανείς πιο επίμονος ή εργατικός. Η επιμόρφωση θα σου κάνει καλό, όπως και η αντικατάσταση ενός αντικειμένου εργασίας με ένα καινούργιο. Οι ανάγκες σου θα μπορέσουν να καλυφτούν οικονομικά. Ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς, που θα αυξήσουν το εισόδημά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2015

Αγαπητέ Δίδυμε, το 2015 σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την καριέρα και ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη κατάχρηση, τόσο της υπομονής όσο και της αντοχής που διαθέτεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι κουραστικές στην επίτευξη τους, αλλά θετικές τελικά. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, μαζί με αυτές όμως και οι αποδόσεις σου. Έλεγξε τα φιλόδοξα σχέδιά σου, παράμεινε πρακτικός στους υπολογισμούς σου και στηρίξου περισσότερο στην μακροπρόθεσμη πρόοδο και όχι στα άμεσα κέρδη.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, γίνε πιο ελαστικός στη κρίση σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανθρώπινη δυστυχία, αλλά και στην ανοησία. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και είσαι εσύ που ίσως δυσκολέψεις την κατάσταση, από αντίδραση και μόνο. Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα, η αποκατάσταση θα έρθει.

Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό (από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο) να είσαι πιο μεθοδικός στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις περισσότερες από αυτές που μπορείς, μην παρασύρεσαι από τις φήμες που κυριαρχούν και μην αφήνεις την αβεβαιότητα να εμποδίσει την πορεία σου σε ένα νέο δρόμο που θα κληθείς ν' ακολουθήσεις. Οικονομικά, θα έχεις αρκετές εξυπηρετήσεις και ευκαιρίες ανεφοδιασμού. Ακόμα και σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, το 2015 σε βοηθά να κάνεις μια σημαντική επένδυση ή να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι κατάλληλη να φτιάξεις ένα καινούργιο σπίτι ή ένα πιο άνετο χώρο, μέσα στον οποίο να διαβιώσεις τα επόμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν έχει τόσο κόστος, όσο κόπο! Το ίδιο διάστημα, μπορεί μεν οι μετακινήσεις σου να είναι περιορισμένες, αλλά η κοινωνική σου ζωή θα αναπτυχθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2015.. και τα υπόλοιπα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου