ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Έφαγαν πλουσιοπάροχα σε εστιατόριο και καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό 2 χρόνια μετά

Ο 48χρονος
Γουίλιαμ Πότερ από τη Μεγάλη Βρετανία πήγε στις 2 Φεβρουαρίου 2013 μαζί με 3 φίλους του και μία φίλη του να δειπνήσουν σε καλό εστιατόριο και μάλιστα, παρήγγειλαν ό,τι πιο εκλεκτό μπορούσαν να βρουν στον κατάλογο, συνοδευόμενο από πανάκριβη σαμπάνια.


Όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, οι 3 άνδρες κι η γυναίκα έφυγαν από το εστιατόριο, ενώ ο Γουίλιαμ είπε στο σερβιτόρο ότι θα πληρώσει αφού γυρίσει από την τουαλέτα, την οποία και επισκέφθηκε επί τόπου.

Ωστόσο, ο ίδιος δε γύρισε ποτέ από την τουαλέτα κι ο λογαριασμός έμεινε απλήρωτος και μάλιστα, για δύο ολόκληρα χρόνια. Δεδομένου ότι δεν είχε γίνει κράτηση, το εστιατόριο δεν είχε όνομα για να βρει τον κύριο νωρίτερα μετά την ξαφνική φυγή του.

Οι υπεύθυνοι, όμως, εκμεταλλεύτηκαν, το βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα του εστιατορίου, το έδωσαν στην αστυνομία, το θέμα πήρε δημοσιότητα κι ο Γουίλιαμ αναγκάστηκε να «παραδοθεί».

Το δικαστήριο έγινε πριν λίγες ημέρες και σύμφωνα με την απόφασή του, ο Πότερ υποχρεούται να πληρώσει στο εστιατόριο το λογαριασμό που χρωστάει, δηλαδή περίπου 702 Ευρώ, να κάνει 120 ώρες κοινωνική εργασία και να είναι σε επιτήρηση για ένα χρόνο.



newsonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου