ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ - Εβαλε 37 πόντους σε μια περίοδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμελλε να είναι αυτός που θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ και οι πιτσιρικάδες θα τον μνημονεύουν πλέον για πολλά (;) χρόνια... Ο λόγος για τον
Κλέι Τόμπσον, ο οποίος πρόσφερε μια από τις σπουδαιότερες παραστάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ και νίκησε... μόνος του τους Σακραμέντο Κινγκς με 126-101.


Εμελλε να είναι αυτός που θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ και οι πιτσιρικάδες θα τον μνημονεύουν πλέον για πολλά (;) χρόνια...

Ο λόγος για τον Κλέι Τόμπσον, ο οποίος πρόσφερε μια από τις σπουδαιότερες παραστάσεις στην ιστορία του ΝΒΑ και νίκησε... μόνος του τους Σακραμέντο Κινγκς με 126-101.

Ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ, έβαζε το ένα σουτ μετά το άλλο. Εβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι. Σταμάτησε στους 52 πόντους (11/15 τρίποντα, 9/10 βολές και 16/25 σουτ εντός παιδιάς) σε 32:49 λεπτά συμμετοχής!

Ωστόσο, αυτό που έκανε στην τρίτη περίοδο (σ.σ.: στην Αμερική η περίοδος διαρκεί 12 λεπτά εν αντιθέσει με την Ευρώπη που είναι 10 λεπτά) είναι άνευ προηγουμένου... Ο Τόμπσον έβαλε 37 πόντους έχοντας το απόλυτο (9/9 τρίποντα, 4/4 δίποντα και 2/2 βολές)!

Οταν άρχισε να πυροβολεί από την περιφέρεια, οι Kings βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 58-56 (χάρις σε ένα σερί 11-0. Όταν ολοκλήρωσε την παράσταση του, λιγότερο από 11 λεπτά αργότερα, οι Warriors προηγούνταν με 95-71, το ματς είχε "τελειώσει" κι ο Τόμπσον είχε γράψει ιστορία...

Κανένας παίκτης στην 69χρονη ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει βάλει στο παρελθόν 37 πόντους σε ένα δωδεκάλεπτο! Ούτε ο μεγάλος Μάικλ Τζόρνταν, ούτε ο Κόμπε Μπράιαντ, ούτε ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, ούτε κανείς... Μέχρι πρότινος το ρεκόρ ήταν οι 33 πόντοι (Τζορτζ Γκέρβιν και Καρμέλο Αντονι).




newsonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου