ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Λουκέτο σε 43 καταστήματα μεγάλης αλυσίδας Super Market

Στο κλείσιμο 43 μη κερδοφόρων καταστημάτων της αποφάσισε να προχωρήσει μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα ο νέος επικεφαλής της ανακοίνωσε
τα σχέδιά του να μειώσει το κόστος και να πωλήσει ενεργητικό σε μία προσπάθεια αναζωογόνησης του ομίλου...




 Ο λόγος για την βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco PLC η οποία αποφάσισε να επενδύσει στην μείωση των τιμών, να κλείσει ζημιογόνα καταστήματα και να ξεκινήσει να πουλάει assets σε μια προσπάθεια ανάκαμψης μετά από ένα έτος αναταραχών.

Ειδικότερα σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Tesco PLC δήλωσε ότι δεν πρόκειται να καταβάλει μέρισμα για το σύνολο της τρέχουσας κρίσης. «Έχουμε να κάνουμε κάποιες πολύ δύσκολες αλλαγές. Οι πρόσφατες επιδόσεις μας, μας δίνουν πίστη ότι όταν συγκροτηθούμε και βάλουμε στο επίκεντρο τον πελάτη, μπορούμε να φέρουμε τα σωστά αποτελέσματα», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Dave Lewis.

Επίσης, για να βοηθήσει την ανάκαμψη της Tesco από το πρόσφατο λογιστικό σκάνδαλο και τις τέσσερις προειδοποιήσεις για την κερδοφορία της, ο κ. Λούις αποφάσισε να μειώσει το μέρισμα και να συρρικνώσει τα κεντρικά γραφεία του ομίλου που βρίσκονται στα βόρεια του Λονδίνου.
Σημειώνεται ότι οι μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων η Asda, η Sainsbury και η Morrisons, «βλέπουν» τις πωλήσεις τους να μειώνονται με ταχύτατο ρυθμό εξαιτίας της εισόδου των γερμανικών εκπτωτικών αλυσίδων.


fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου