ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μήνυση κατά της Apple για τη χωρητικότητα των iPhone και iPad | Δείτε ποιες άλλες εταιρίες... τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Θύματα εξαπάτησης από τους τεχνολογικούς κολοσσούς φαίνεται ότι πέφτουν οι χρήστες των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, καθώς ο πραγματικός αποθηκευτικός χώρος των
φορητών συσκευών που αγοράζουν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ μικρότερος απ’ αυτόν για τον οποίο χρεώνονται.


Αυτό διαπίστωσαν και δύο δυσαρεστημένοι πελάτες της Apple, οι οποίοι αποφάσισαν να καταθέσουν μήνυση κατά της αμερικανικής εταιρίας, καταγγέλλοντας ανακρίβεια στον πραγματικό αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν τα iPhone και iPad των 16GB, εξαιτίας του μεγέθους που καταλαμβάνει στις συσκευές το λογισμικού iOS 8, αφήνοντας διαθέσιμα μόνο 12GB.

Ωστόσο, η εξαπάτηση αυτή δεν αφορά μόνο στους χρήστες της Apple. Τουλάχιστον, αυτό φανερώνει παλαιότερη σύγκριση του περιοδικού «Which?», στην οποία δημοφιλή smartphone των εταιριών Apple, Sony, Samsung, LG, HTC, Google και Blackberry, προσφέρουν στους κατόχους, πολύ λιγότερα αξιοποιήσιμα GB σε σχέση με αυτά που αναγράφονται στις εκδόσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Galaxy S4 των 16 GB της Samsung, οι οποίοι είδαν ότι το λογισμικό της συσκευής να καταλαμβάνει 8 GB αποθηκευτικού χώρου.



Οι εταιρίες ισχυρίζονται, ωστόσο, ότι το μέγεθος των λογισμικών ενισχύει με περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες τις συσκευές, αν και με τον τρόπο αυτό οδηγούν τους χρήστες είτε στο να προμηθευτούν ακριβότερες εκδόσεις, είτε στην πρόσθετη αγορά εξωτερικών καρτών μνήμης και online αποθηκευτικού χώρου σε υπηρεσίες cloud, όπως το iCloud της Apple.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του αμερικανικού κολοσσού των iPhone για αυτή τη νέα δικαστική διαμάχη.


e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου