ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Από υβριστής της ΝΔ, «σωτήρας» της ο Χατζηνικολάου;


Όπως λέει ο σοφός λαός, η νίκη έχει πολλούς πατέρες αλλά η ήττα κανένα.



Όμως, στις ήττες φαίνονται οι τίμιοι, οι άντρες και όσοι αγαπούν πραγματικά την παράταξη. Κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ΝΔ και σ’ αυτούς που βγαίνουν όψιμα να κάνουν κριτική ενώ την προηγούμενη περίοδο ήταν βολεμένοι σε κάποια γραφειάρα.

Αλλά ας πούμε ότι τα στελέχη της ΝΔ, παλαιά και νέα, έχουν ένα δικαίωμα να κάνουν κριτική και να γκρινιάζουν. Αυτοί οι δήθεν δεξιοί, κυρίως οι καλοπληρωμένοι λαδοπόντικες της δημοσιογραφίας που τώρα βγαίνουν και τα χώνουν στον Σαμαρά, ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν;

Καιρό τώρα κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με γεμάτες τσέπες έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ρίξουν την κυβέρνηση, να καταστρέψουν τη ΝΔ και να βουλιάξουν την Ελλάδα.

Όμως, τώρα να βγαίνουν και να κόπτονται για την «υγεία» της ΝΔ και του Σαμαρά, αυτό πάει πολύ. Αντί να λουφάξουν και να απολαύσουν τα κέρδη ετών, βγαίνουν και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και δεν τους αναγνωρίζει;

Θα δούμε πολλά στον υπέροχο αυτό κόσμο της δημοσιογραφίας. Θα δούμε κωλοτούμπες και οσφυοκάμπτες και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Θα δούμε και πολλούς… δεξιούς να κλαίνε για το μέλλον της ΝΔ.

Όμως, ας τα αφήσουμε όλα αυτά, κάποτε θα βγουν στο φως και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Ας πάμε στη λεγόμενη… σοβαρή δημοσιογραφία.

Βγήκε χθες το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο επιχειρηματίας - δημοσιογράφος και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Σαμαρά. Είπε «κρύβεσαι και από το αποτέλεσμα, με 8,5 % μονάδες έχασες, έφαγες 8 γκολ» και συνέχισε: Κατά την προσέλευση του στο εσωτερικό του κτιρίου, ορισμένοι φώναζαν «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης σαμαράς». Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ήταν υπάλληλοι της Συγγρού, τους οποίους γνωρίζει έναν- έναν, όπως είπε. Μάλιστα, εκτίμησε ότι ένας εκ των υποστηρικτών πρέπει να ήταν «μεθυσμένος», καθώς φώναζε «Αντώνη ζεις, εσύ μας οδηγείς…».

Ο Ν. Χατζηνικολάου έκανε λόγο για εκλογική πανωλεθρία, κάτι που απέδωσε στις λάθος κινήσεις του Αντ. Σαμαρά στα ζητήματα της αξιολόγησης και τους χρέους, στην επίσπευση της προεδρικής εκλογικής, γεγονός που επέφερε το αρνητικό αποτέλεσμα για τη παράταξη στην κάλπη. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι ήταν από τους εργατικότερους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών.

Τέλος, κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι προέταξε το προσωπικό και κομματικό του συμφέρον, καταλογίζοντας του ολιγωρία στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων. Τον κάλεσε ακόμη να προχωρήσει σε αυτοκριτική και αυτομαστίγωμα. «Ας συνειδητοποιήσει τα λάθη του και ας παραιτηθεί ή ας πάει σε δημοκρατικές διαδικασίες στη βάση- όπως έγινε με την Ντόρα- και όχι σε στημένα συνέδρια» υπογράμμισε.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις αυτές οι οποίες μοιάζουν με εκείνες του Παπαθανασίου και κάποιων άλλων «τελειωμένων» Νεοδημοκρατών. Αλλά να το παίζει υπερασπιστής της παράταξης ο Χατζηνικολάου; Από πού κι ως που; Έγινε και δεξιός ενώ τρία χρόνια τώρα τσάκιζε την κυβέρνηση και στήριζε τον Τσίπρα; Με τον φίλο και συνεργάτη του Κουρή και το Star δεν άνοιξαν ανηλεή πόλεμο κατά του Σαμαρά; Αυτοί δεν τον έριξαν στην ουσία και τώρα θέλουν να παρέμβουν στα νεοδημοκρατικά εσωτερικά; Ποιος ξεχνάει άραγε τον «Θείο» Τράγκα στον Real του Χατζηνικολάου που έβριζε από το πρωί ως το βράδυ τον Σαμαρά;

Ας μην κάνουν υποδείξεις λοιπόν και κουνάνε και το δάχτυλο επειδή παίρνουν ένα μικρόφωνο και λένε ότι γουστάρουν.

Ε, λοιπόν, καιρός είναι να σταματήσει η τακτική των τράγκηδων της δημοσιογραφίας.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου