ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Να μη ζήσουμε εφιάλτη σαν αυτόν του Παρισιού!

Αυτό που έγινε στο Παρίσι θα μπορούσε να γίνει στην Αθήνα
«Αλλάχ ου άκμπαρ» (ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Αυτό φώναζαν οι τρεις δολοφόνοι του Παρισιού οι οποίοι προκάλεσαν σοκ στην παγκόσμια κοινότητα με την επίθεσή τους στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.
Όλοι καταλαβαίνουμε πλέον τα κίνητρα της δολοφονίας των 12 δημοσιογράφων και αστυνομικών.



Όλοι έχουμε δει τα συγκλονιστικά βίντεο με την απίστευτης αγριότητας δολοφονία του αστυνομικού που τραυματισμένος δέχεται σφαίρα στο κεφάλι. Και φανταζόμαστε πώς δολοφονήθηκαν και οι υπόλοιποι μέσα στα γραφεία τους. Δεν έχει νόημα η περιγραφή, νόημα έχει η κατανόηση. Κι αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουμε είναι ότι ο ακραίος ισλαμισμός έχει περάσει πλέον τα σύνορα των χωρών που κυριαρχεί και χτυπά την πόρτα μας. Οι τζιχαντιστές και οι μίμοι τους είναι παντού, σε όλες τις χώρες, είναι και στην Ελλάδα κι όποιος δεν το πιστεύει απλά εθελοτυφλεί.

Αυτό που έγινε στο Παρίσι θα μπορούσε να γίνει στην Αθήνα, στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα και σε άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες. Ο άκρατος φανατισμός, ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός δεν έκανε ποτέ κακό, είτε αφορούσε το Ισλάμ, είτε τον Χριστιανισμό.

Όμως, αυτό που ζούμε την τελευταία περίοδο με τη δράση του ISIS και την εξάπλωση των φανατικών ισλαμιστών θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και όλοι να πάρουμε τα μέτρα μας. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα που φιλοξενεί έναν άγνωστο αριθμό μεταναστών που έχουν έρθει από όλες τις ισλαμικές χώρες. Χωρίς χαρτιά, χωρίς να ξέρει κανείς τι είναι, τι κάνουν, τι επιδιώκουν και πώς θα μπορούσαν να μετατραπούν σε «δολοφονικές μηχανές».

Η Ελλάδα και η Ευρώπη βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο από τη δράση των ακραίων που μπορούν να πάρουν ένα όπλο ή να τινάξουν στον αέρα με βόμβα ένα οικοδομικό τετράγωνο. Και στην κατάσταση αυτή άμεση ευθύνη έχει και η Τουρκία που υποθάλπει και πολλές φορές προωθεί προς την Ευρώπη κάθε λογής ισλαμοφασίστα που δεν έχει πρόβλημα να καταστρέψει όποιον είναι αντίθετος στα πιστεύω του. Ξέρετε πώς αντέδρασε η Άγκυρα στη χθεσινή επίθεση στο Παρίσι; Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως τα ήθελαν και τα έπαθαν διότι προσέβαλλαν τον Μωάμεθ. Η τυφλή πίστη και η υπερσυντηρητική κοινωνία που χτίζει ο Σουλτάνος Ερντογάν και η παρέα του ουσιαστικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να γεννηθούν νέοι δολοφόνοι οι οποίοι θα περάσουν ανενόχλητοι τα σύνορα της Τουρκίας και θα γίνουν «κινούμενες βόμβες» στην Ελλάδα, την Ευρώπη ή την Αμερική.

Δεν είναι λοιπόν ακροδεξιά όταν κάποιος λέει ότι η χώρα δεν αντέχει άλλους ανεξέλεγκτους μετανάστες. Δεν είναι συντηρητισμός να πιστεύεις ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δίνει ελεύθερο «πάσο» σε κάθε ξένο που περνά τα σύνορα παράνομα. Και δεν είναι φασισμός να θέλεις να προστατέψεις το σπίτι σου, τα παιδιά σου, την περιουσία σου, τις κατακτήσεις σου από φαινόμενα όπως αυτά στο Παρίσι.

Άλλο ανεκτική κοινωνία κι άλλο ξέφραγο αμπέλι. Άλλο «πόλεμος» κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας κι άλλο ασφάλεια. Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει τι θέλει για την Ελλάδα. Θέλει αγώνα για να περιοριστεί το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εισροής ξένων ή θέλει μια χώρα που ο καθένας θα «μπουκάρει» χωρίς να λογοδοτεί;

Θέλει ασφάλεια ή θέλει να ζει με τον εφιάλτη ενός Παρισιού;




Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου