ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ποια ονόματα παίζουν για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Για αύριο αναβλήθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
 
Στη σκιά του ναυαγίου με τη ΔΗΜΑΡ και με την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ να έχει κλιμακώσει τις αντιδράσεις της, αλλά με τον
αέρα της πρωτιάς, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποφασίσει ποιους θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια αλλά και ποιοι θα μείνουν έξω. Αρχικά η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, ωστόσο αναβλήθηκε για το πρωί του Σαββάτου στις 10:00.

Η Επιτροπή Συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ περιόρισε τελικά σε 50 τις θέσεις για τα συνεργαζόμενα με το ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά πρόσωπα, τα οποία θα συγκαταλέγονται στα ψηφοδέλτιά του την 25η Γενάρη. Πάντως η προς ώρας απομάκρυνση της συνεργασίας με τον Φώτη Κουβέλη ικανοποίησε τη μειοψηφία της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται ότι θα σημειωθούν υποχωρήσεις αναφορικά με άλλες υποψηφιότητες.

Οι νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος έχουν στείλει τις προτάσεις τους και πλέον οι τελικές αποφάσεις βρίσκονται στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής στην Κουμουνδούρου.

Όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κοντά στις λίστες είναι η Λούκα Κατσέλη αλλά και οι κ.κ. Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης, παρά την άρνηση του Μανώλη Γλέζου για τη στάση που τήρησαν στο θέμα Χαϊκάλη.

Θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν η Θεοδώρα Τζάκρη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από την Κουμουνδούρου που επικαλείται το Neawsbeast.gr, κάνουν λόγο για τους Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, τον καθηγητή Κώστα Βεργόπουλο αλλά και τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Εσωκομματικές αντιδράσεις έχουν σημειωθεί για τις Ραχήλ Μακρή και Χρυσούλα Γιαταγάνα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συμπορεύτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετά θέματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το σαββατοκύριακο θα συνέλθει και το διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαμορφωθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα, στη βάση των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου