ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα ξεπεράσετε τις ντροπιαστικές στιγμές στο σεξ! -Δείτε ποιες είναι οι πέντε αμήχανες στιγμές στο σεξ!

Λίγο πολύ έχει συμβεί στον καθένα. Κατά της διάρκεια του σεξ να έχετε έρθει σε δύσκολη κατάσταση και να νιώσατε άβολα και εξαιρετικά αμήχανα λόγω της κακής ώρας.
Κοκκινίσετε από ντροπή ενώ στη συνέχεια διστάσατε να το συζητήσετε με το σύντροφος σας και πολύ περισσότερο με τον γυναικολόγο σας.
Δείτε ποιες είναι οι άβολες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται συχνά αντιμέτωπες οι γυναίκες!


Άσχημη μυρωδιά

Όπως εξηγεί στο iatropedia ο γυναικολόγος Α.Γρίβας συγκεκριμένες μέρες του κύκλου μπορεί ο γυναικείος κόλπος να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πάντως στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα τον γυναικολόγο αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μόλυνση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Ακούγονται ήχοι από τον κόλπο

Ούτε να το θυμάστε δεν θέλετε αλλά κάποιες φορές ακούσατε διάφορους ήχους . Σύμφωνα με τον ειδικό ''κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μέσα στον κόλπο μπορεί να παγιδευτεί μια μικρή ποσότητα αέρα που μετά, όταν η ένταση πέσει και ο κόλπος χαλαρώσει, ξαναβγαίνει προς τα έξω δημιουργώντας ήχους που μοιάζουν με αερισμό''.

Κολπική ξηρότητα

Συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες σε κάποια στιγμή να αντιμετωπίζουν πρόβλημα κολπική ξηρότητας εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών. Η άτυχη αυτή στιγμή μπορεί να διορθωθεί με τη χρήση λιπαντικών προϊόντων.

Όταν το μυαλό ταξιδεύει

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΜΑΣ το 50% των γυναικών και το 75% των ανδρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Δεν είναι κατ’ανάγκη κακό αλλά θεωρείται ένας υγιής και φυσιολογικός τρόπος να ερεθιστεί κάποιος και να έχει μια καλή ερωτική πράξη.


iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου