ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η.. Γρεβενιώτισσα ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Άλλοι με τρενάκια, άλλοι με αεροπλάνα, ΕΜΕΙΣ με την ΑΛΗΘΕΙΑ»

Με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:




«Πολλοί πλέον στο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται αυτοδυναμίες και διασυρμούς το βράδυ των εκλογών. Έχουν έτοιμο το υπουργικό σχήμα, τυπώνουν τα δικά τους λεφτά, διώχνουν με το ¨έτσι θέλω¨ τη Τρόικα, υπόσχονται στους πάντες τα πάντα. Τους προτρέπω να μη βιάζονται.

Ο Αλέξης Τσίπρας για να εξασφαλίσει μια… selfie στην πρωθυπουργική καρέκλα υπέκυψε δυστυχώς στη γοητεία του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Από ένα νέο, ηλικιακά, πολιτικό δεν το περίμενα αυτό. Και διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το αν πραγματικά μπορεί να ελέγξει όλες τις συνιστώσες αυτού του κόμματος που γιγαντώθηκε κερδίζοντας ψήφο οργής και όχι εμπιστοσύνης.

Απόψε από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει το δρόμο της ευθύνης, δείχνει το δρόμο της νίκης, της υπέρβασης, το δρόμο της παραμονής μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, το δρόμο της εξόδου από την κρίση. Άλλοι με τρενάκια, άλλοι με αεροπλάνα, εμείς με όπλο την αλήθεια, με όπλο την ειλικρίνεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου